3 ting, du skal tjekke, når du vælger kollagen

Af Carolina Cia Bruun

Vil du gerne pleje din hud og dit bindevæv med kollagen, men synes du, det er svært at vælge produkt?

Og hvad skal du overhovedet kigge efter?

Her kommer min anbefaling til 3 ting, du skal være opmærksom på, når du vælger kollagen:

1) Hvad er kollagenen lavet af?

Kollagen kan kun udvindes af animalske råvarer - ikke fra planter.

Derfor er kollagen altid baseret på dyr, enten fra hud og knogler fra gris, ko og kylling eller fra skindet fra fisk. Vores er baseret på fisk.

Jeg vil også anbefale dig, at vælge kollagen, der er certificeret bæredygtigt. På den måde er du garanteret, at din kollagen kommer fra bæredygtigt fiskeri.
Dermed undgå du også problematikker som overfiskning, uetiske fangstmetoder, tungmetaller og andre miljøtoxiner i din kollagen.

Læs mere om vores certificerede marine kollagen her

2) Hvad er prisen pr. gram?

Rigtig meget kollagen er enormt dyrt! Nogle produkter koster 500 kr. for 70 gram kollagen - og ofte er du bundet af et abonnement, som kan være bøvlede at komme ud af. Vær opmærksom og kig grundigt efter, hvor meget kollagen, du reelt får for pengene. Du skal simpelthen regne gramprisen ud.

Med vores marine kollagen får du 250 gram for hhv. 299 kr og 449 kr. Dvs ca. 1 kr.til 1,8 kr pr gram (vi kører med mængderabat på 2 og 3 bøtter, hvor du sparer 20% og får fri fragt). Alt sammen i rigtig høj kvalitet og certificeret bæredygtigt.

Læs mere her

Bestil Green Goddess Collagen her


3) Hvor meget kollagen får du reelt?

Mange produkter indeholder fyldstoffer som gør, at den mængde af kollagen, som du reelt får, er ret lille. Kig emballagen godt efter, så du er sikker på, at du får en daglig mængde kollagen på min. 5 gram om dagen, hvis du vil have god og hurtig effekt.

Vi anbefaler 5-10 gram om dagen. Hvis du vil opnå rigtig god og hurtig effekt, så start ud med 10 gram. Efter en måneds tid, kan du altid nedjustere til fx 5 gram om dagen.

Bestil vores bæredygtige marine kollagen her

Bonus!

Måske tænker du "Kan man få vegansk kollagen"? Og nej, desværre ikke. Så støder du på et produkt, der hedder 'Collagen Booster' eller lignende, så er det ikke kollagen, men en sammensætning af vitaminer og mineraler.

Er der andet, du gerne vil vide om kollagen? Skriv til mig på vores 'live chat' eller send en e-mail til hej@greengoddess.dk

Mange hilsner
Carolina