Derfor skal du omgive dig med negative ioner

Naturen er fuld af negative ioner.

Hvorfor er det, at vi ofte bliver gladere, friskere og mere opløftede efter en tur ude i den friske luft?

Du har garanteret oplevet det hundredevis af gange og tænkt 'Åh, hvor var det dejligt med frisk luft'. Og nu skal du høre, hvorfor du får den følelse - og hvorfor dine celler vil juble over masser af frisk luft - helst hver dag. For der ER vittiglig vitaminer i luften!

Derfor skal du omgive dig med negative ioner

Hvorfor er det, at vi ofte bliver gladere, friskere og mere opløftede efter en tur ude i den friske luft?

Du har garanteret oplevet det hundredevis af gange og tænkt 'Åh, hvor var det dejligt med frisk luft'.

Og nu skal du høre, hvorfor du får den følelse - og hvorfor dine celler vil juble over masser af frisk luft - helst hver dag.

For der ER vittiglig vitaminer i luften!

Og de hedder negative ioner. Og det er præcis dem, der giver dig den fantastiske følelse i kroppen. Og du skal ikke lade dig narre af navnet – der er intet negativt ved negative ioner – tværtimod!

Negative ioner er fantastiske for kroppen - og positive ioner er skadelige. Så det er altså de negativer ioner, vi skal omgive os mest muligt med.

'Men hvor hulan finder jeg de der negativer ioner og hvad er det?', tænker du måske...

Svaret er: I naturen! Og så kan du selv at skabe dem, fx med ion-børster (læs mere herunder).

Og nu er vi tilbage i fysik-lokalet på vores gamle folkeskole, hvor vores fysiklærer forsøgte at forklare os om 'de der ioner'...

Og dengang var vi nok ret ligeglade med ioner. Men fra nu af ved vi, at de er super vigtige for vores velbefindende.

Fordi:

Negative ioner er helt basalt ilt-ioner med et ekstra elektron vedhæftet, produceret gennem vandmolekyler. Det er derfor, der er så mange af dem i skoven, i snevejr, i vådt græs, efter et regnskyl, ved åer, vandløb, hav, vandfald osv. Og faktisk er der enorme mængder af negative ioner i luften efter torden, fordi lyn producerer en masse negative ioner.

Det forklarer altsammen også, hvorfor det kan være så energigivende, forfriskende og opløftende at gå en tur i skoven eller ved stranden og at tage en svømmetur i havet - særligt når vi føler os trætte.

Men hvad gør de negative ioner for kroppen?

En masse positive ting ♥ Negative ioner bliver også kaldet ’naturens antioxidant’, fordi de neutraliserer frie radikaler.

Negative ioner medvirker bl.a. til at:

✔styrke cellernes evne til at afgifte
✔styrke immunforsvaret
✔påvirke astma og allergi positivt (studier viser forbedringer hos 90%)
✔ Forsyne cellerne med en negativ ladning som forsvarer dem mod toksiner (som er positivt ladede).
✔ øge tilførslen af ​​ilt til hjernen, der giver mere mental energi og mindre træthed
✔ afbalancere det autonome nervesystem
✔fremme dyb søvn
✔ styrke fordøjelsen
✔øge indholdet af serotonin i blodet (modvirker stress og depression)
✔ og en masse andet sundhedsfremmende. Vi mennesker ser sikkert kun 'toppen af isbjerget'

Derudover har de positiv indflydelse på lungefunktionen og aktiverer hormonproduktionen og kan medvirke til hurtigere sårheling og til at 'nedlægge' bakterier og virus, før de når at mutere.

Sådan får du flere negativer ioner i din hverdag

Heldigvis er der - som altid - en masse vi selv kan gøre for at få flere negative ioner ind i vores hverdag.

Bl.a. masser af tid i naturens friske luft. Forkæl dine celler med dybe åndedrag i det fri, skovture, havbad, gåture i bare tæer (du må godt vente til sneen er væk ;-) Og grounding (earthing), som videnskabeligt bevist har en antiinflammatorisk effekt på kroppen.

Ud over masser af frisk luft udendørs, så er god udluftning i din bolig super vigtig. Lad masser af luft komme ind! Sov gerne med vinduet åben.

Du kan også børste din krop, dit hår og dine tænder med negative ioner. Nemlig med en ion-kropbørste, der skaber negative ioner på kroppen - læs mere om effekten på huden her .

Jeg bruger også en ion-tandbørste , som rengør og renser munden på en helt anderledes måde - og styrker dit tandkød. Og som du nok ved, er vi også meget begejstrede for vores populære ion-hårbørste , der har en masse positive effekter på dit hår og din hovedbund.

Sådan minimerer du positive ioner i din hverdag

Du finder de højeste koncentrationer af positive ioner (som er dårlige for os) indendørs, særligt i miljøer med masser af wifi-stråling, computere, tv, støv og i institutioner, biler, storbyer, m.m.

Hovedpine, søvnløshed, lav stresstærskel og dårligt koncentrationsevne er blot noget af det, som forbindes med at tilbringe meget tid indendørs.

Så…

måske er det slet ikke jobbet, chefen, manden eller børnene, der er ulidelige... Måske er det for høje koncentrationer af positive ioner. Det indikerer videnskaben i hvert fald.

Et godt råd er:

At skrue mest muligt ned for dit forbrug af elektronik, wifi, pc, telefon, tv, osv. Det skaber en masse positive ioner, som 'forurener' dit indeklima. Bor du i en by, skal du være særlig opmærksom på det, da der generelt er en meget højere koncentration af positive ioner.

Vi håber, du er blevet inspireret til masser af tid i naturen. Forkæl dine celler med dybe åndedrag, havbad, gåture i bare tæer (du må godt vente til sneen er væk ;-)

Som bonus for du 'grounding' (earthing), som videnskabeligt bevist har en antiinflammatorisk effekt på kroppen.

Omgiv dig med negative ioner
- de er fantastiske for vores sundhed og velvære ♥