Hyaluron er den ultimative fugtgiver til din hud

Den allerbedste fugtbooster til din hud hedder hyaluronsyre.

Hyaluronsyre er en nærmest magisk ingrediens, der binder op til 1000 gange sin egen vægt i fugt. Hyaluronsyre er derved med til at give fugt, fylde og elasticitet til huden. Derfor er den en af dine bedste venner, når det kommer smuk og spændstig hud - sammen med kollagen.

Hyaluronsyre er den bedste kilde til fugt, man kan tænke sig. Med alderen mister vores hud spændstighed, elasticitet og ikke mindst fugt. Helt på samme måde som kroppen mister kollagen - allerede fra 25-års alderen.

Illustrationen her viser, udviklingen i hyaluron og kollagen:Når det sker, kommer huden - alt andet lige - til at se mere tør, slap og rynket ud. Fine linjer, som kommer af tørhed, dukker op, og vi får let tørre pletter, når temperaturen forandrer sig.

Derfor anbefaler vi hudplejeprodukter med hyaluronsyre. Og optimalt, lavmolekylær hyaluronsyre - se illustrationen her:Produkter med hyaluronsyre forbedrer hudens struktur og fugtniveau, så det både kan ses og føles.

Hvad er hyaluronsyre egentlig?

Hyaluronsyre er en naturlig del af vores krop. Det er et af de mange proteinstoffer, også kaldet sukkermolekyler, som vi alle er født med. Det er desværre også et af de stoffer, som forsvinder med alderen, fordi vi simpelthen producerer mindre og mindre af det med tiden.

Hyaluron kaldes ofte "kroppens fugtcreme." En af dens vigtigste funktioner er at binde vand og smøre de bevægelige dele i kroppen. Den største mængde hyaluronsyre findes i din hud, som indeholder næsten 50% af al hyaluron i din krop.

Langt de fleste anti-age produkter indeholder hyaluronsyre. Vi kan bedre li betegnelsen 'pro-age' - forstået sådan at man ældes med ynde. Det er dumt at kæmpe mod tiden - vi taber hver dag ;-))

RAR hudplejeserien

Hudpleje med hyaluron
Vi har særligt udvalgt RAR til webshoppen, fordi den:

✔ er rig på hyaluronsyre - lavmolekylær, så den som trænger dybt ind i huden

✔ er 100% naturlig og øko

fyldt med næring til din hud - tjek ingredienserne! Det er blæret!

✔ fremstilles i små partier, så de altid er 100% friske = mest mulig næring

100% fri for skadelig kemi, mikroplastik, mv. - naturligvis!

✔ er dansk og udviklet af passionerede kvinder - og ikke testet på dyr

Vores bud på en enestående hudplejeserie med hyaluron er disse tre produkter fra RAR. Med RARs øjengel, serum og ansigtscreme har du tre gode kilder til hyaluron og et væld af andre næringsrige ingredienser.

RAR Natur øjengel

RAR øjengel med hyaluronsyre

Skøn øjengel med hyaluronsyre og naturlige bærolier, der rullesrundt om øjnene. Hyaluronsyre i olien hydrere huden optimalt, forbedrer elasticiteten og øger hudens fasthed. Enormt fugtgivende og plejende og reducerer fine linjer.

Bestil RAR øjenolie med hyaluronsyre her

RAR natur ansigtsserum


RAR ansigtsserum med hyaluronsyre

Skøn serum med bl.a. hyaluron. Optages let i huden, nærer i dybden og reducerer fine linjer. RAR serum har et meget højt indhold af GLA og hyaluron. Genopretter og bevarer hudens fugtbalance og ilter huden.

Den unikke serum afbalancerer hudens egen produktion af fedt, uanset om huden her tendens til at fedte eller blive tør.

Bestil RAR ansigtsserum her

RAR Natur ansigtscreme


RAR ansigtscreme med hyaluronsyre

Silkeblød og let optagelig creme med hyaluron, der hydrerer huden optimalt, forbedrer elasticiteten og øger hudens fasthed. Fugtgivende, fyldt med antioxydanter, hudplejende vitaminer og gode fedtsyrer.

Bestilt RAR ansigtscreme