Ofte stillede spørgsmål til La Roar Fertilitycare

FAQ

Hvordan skal jeg indtage FertilityCare™?

Vi anbefaler, at du indtager FertilityCare™ med et glas vand, et par timer før sengetid – gerne i forbindelse med et let proteinrigt måltid. F.eks. skyr, æg, mælk og ost. Du kan med fordel drikke en kop koffeinfri the efter indtagelse af din dagsdosis. Studier har vist, at man kan maksimere sin optagelse via slimhinden i mavesækken, ved indtagelse af varme drikke eller varme supper.

Desuden anbefaler vi, at du holder dig fra indtag af raffineret sukker op til en time før indtagelse af din FertilityCare™ dagsdosis. Sukkeret kan sætte sig på receptorerne, så det spærrer for de vigtige vitaminer og mineraler. Dadler, 70% chokolade og banan er fremragende substitutter til Haribo-mixen.

Må jeg dele min FertilityCare™ dagsdosis op?
Det må du godt. Men vi anbefaler det ikke. Ingredienserne er sammensat på tværs af tabletter og kapsler, så de til enhver tid understøtter hinanden. Vi anbefaler derfor, at du indtager din FertilityCare™ dagsdosis samlet eller inden for max. 30 min.

Vi har naturligvis taget højde for, at jern kan blokere for optagelsen af magnesium. Derfor har vi gjort brug af en naturlig magnesiumstearat og anvendt en særlig indkapslingsteknologi. Dermed opløses de to mineraler forskellige steder i fordøjelseskanalen. På den måde kan tabletterne indtages på samme tid, og du får dermed det fulde udbytte.

Må jeg være i fertilitetsbehandling, samtidig med jeg spiser FertilityCare™?Ja, det må du gerne. Du kan faktisk opnå meget glæde af FertilityCare i denne periode. Vi plejer lidt at sammenlignede det med spørgsmålet “må jeg spise sund kost mens jeg er i fertilitetsbehandling” – og ja, det mener vi selvfølgelig er en god idé. Vi anbefaler dog, at du taler med din egen læge eller fertilitetsklinik, hvis du har yderligere spørgsmål i forbindelse med din fertilitetsbehandling, og vi svare selvfølgelig meget gerne ift. dit kosttilskud.

Kan min mand også spise FertilityCare™?
Det kan han godt, men vi anbefaler det ikke. FertilityCare™ er udviklet til kvinden og hendes behov. F.eks. har kvinder mere brug for jern, af menstruationscyklussen. La Roar er i fuld gang med, at udvikle FertilityMan™ som lanceres i starten af 2020. Skriv til info@la-roar.com hvis du vil vide mere, eller have besked når det lanceres.

Nu er jeg blevet gravid – skal jeg fortsætte med FertilityCare™?Først og fremmest. Hjertelig tillykke – hvilken glædelig nyhed! Du skal fortsætte med at spise FertilityCare™ til og med den 14. uge i din graviditet. Herfra har din krop og baby brug for andre gode næringsstoffer. Derfor er vi i fuld gang med at udvikle PregnantCare™. Skriv til info@la-roar.com hvis du vil vide mere.

Hvornår skal jeg begynde at tage FertilityCare™?
Så snart den søde tanke om graviditet melder sig, skal du begynde at tage FertilityCare™. Og vi anbefaler på lige fod med Sundhedsstyrelsen at du starter dit folsyretilskud 3 måneder før din graviditet.

Skal jeg supplere med andre kosttilskud?
Nej. Du skal kun spise FertilityCare, så er du fuldt dækket ind op til din graviditet + de første 14 uger. La Roar har nøje sammensat ingredienserne, så supplering ikke er nødvendig op til graviditeten. Men vi er selvfølgelig kæmpe fortalere for sund og varieret kost.