Spis dig til smuk hud med dette ungdomsprotein

Hvem vil ikke gerne holde sin hud fast og smuk?

Vi vil i hvert fald gerne :-)
Sund livsstil, søvn, anti-stress osv osv. er alle vigtige elementer for at holde din hud - og hele din krop - smuk. Det ved du sikkert allerede en hel del om.

Men...

Kender du også ungdoms-proteinet kollagen?

Kollagen er en meget vigtig byggesten i vores bindevæv, sener, hud, knogler, blod, osv. Op til 36% af vores knoglevæv og 75-80% af vores hud består af kollagen. Faktisk begynder vi allerede at miste collagen fra 25-års alderen, men i særdeleshed fra omkring 35 års alderen. Så hvis du er over 35 år og bemærker, at din hud har mistet smidighed og fasthed, er den ansvarlige altså: Proteinet kollagen også kaldt for ungdomsproteinet.

Når kollagnen i din krop bliver mindsket, bliver epitel-strukturerne svækket. Din hud bliver tyndere, dit hår bliver mindre stærkt og rynker og slap hud dukker typisk op. Vores krop er simpelthen afhængig af collagen, for at have smuk hud, stærke og sunde muskler, organer, led, knogler, hår, negle og hud.

Kollagen giver hele din krop styrke og elasticitet. Sund livsstil, nul rygning, masser af søvn og begrænset soldyrkning (særligt i ansigtet) er med til at bevare kollagenen i din hud og i resten af kroppen.

Tag kollagen som tilskud

Det kan være svært at finde tilskud af kollagen i god kvalitet. Noget af det vigtige ved Collagen er, hvor mange kiloDalton molekylet er, så det optages bedst mulig. Det skal ligge mellem 2000-5.000 kilodalton. Vores kollagenpulver har ligeledes et meget højt proteinindhold på næsten 100% (!)

Vi har længe været på udkig efter et produkt, som vi synes, var rigtig godt. Og vi har været med i udviklingen af kollagenpulveret fra PLENT der er lavet på 100% fisk - primært laks og torsk - og så er den stort set smags- og lugtneutral ;-) Du tilsætter blot pulveret til vand, juicer, smoothies, cafe latte osv. pulveret må nemlig gerne komme i varme drikke. Bestil PLENT her

PS! Brug fx pulveret i din cafe latte. Det gør den skummende lækker :-)