Spis dig til smuk hud med dette ungdomsprotein

Hvem vil ikke gerne holde sin hud fast og smuk?

Vi vil i hvert fald gerne :-)

Sund livsstil, søvn og anti-stress er alle vigtige elementer for at holde din hud - og hele din krop – smuk og spændstig. Det ved du sikkert allerede en hel del om.

Men kender du også ungdoms-proteinet kollagen?

Kollagen er et protein i vores krop, der holder os sammen - nogle kalder det for 'kroppens lim'. Kollagen påvirker dybe lag i vores hud og er faktisk det, som bl.a. giver vores hud struktur og stabilitet. Derfor er kollagen vigtig for at holde huden fast og spændstig.

Desværre falder kroppens egen produktion af kollagen allerede ved 25-års alderen, og derfor kan du med fordel tage et tilskud af kollagen.

Kollagen er en essentiel byggesten i vores bindevæv, sener, hud, knogler, brusk, osv. Op til 36% af vores knoglevæv og 75-80% af vores hud består af kollagen. Men faktisk begynder vi allerede at miste kollagen fra 25-års alderen – og i særdeleshed fra omkring 35 år. Så hvis du er over 35 år og bemærker, at din hud har mistet smidighed og fasthed, er den ansvarlige altså: Kollagen også kaldet ’ungdomsproteinet’.


Når kollagen-niveauerne i din krop falder, bliver epitel-strukturerne svækkede. Din hud bliver tyndere, dit hår og negle bliver mere skrøbelige og huden bliver langsom mere slap. Vores krop er simpelthen afhængig af kollagen for at have fast hud, stærke og sunde muskler, organer, brusk, led, knogler, hår, negle, mv.

Kollagen giver hele din krop styrke og elasticitet. Sund livsstil, ingen rygning, masser af søvn og begrænset soldyrkning (særligt i ansigtet) er med til at bevare kollagenen i din hud og i resten af kroppen.

Tag kollagen som tilskud

Det kan være svært at finde tilskud af kollagen i god kvalitet. Noget af det vigtige ved Collagen er, hvor mange kiloDalton molekylet er, så det optages bedst mulig. Det skal ligge mellem 2000-5.000 kilodalton. Vores kollagenpulver har ligeledes et meget højt proteinindhold på næsten 100% (!)

Vi har længe været på udkig efter et produkt, som vi synes, var rigtig godt. Og vi har været med i udviklingen af kollagenpulveret fra PLENT der er lavet på 100% fisk - primært laks og torsk - og så er den stort set smags- og lugtneutral ;-) Du tilsætter blot pulveret til vand, juicer, smoothies, cafe latte osv. pulveret må nemlig gerne komme i varme drikke. Bestil PLENT her

PS! Brug fx pulveret i din cafe latte. Det gør den skummende lækker :-)