Muffins med chokolade kollagen

Når du bager med kollagen får dine lækkerier EKSTRA skøn, svampet konsistens. Det er SÅ lækkert!

1 stk af disse muffins svarer til en dags-dosis af vores populære kollagen - nemlig 10 gram.

Det skal du bruge

10 stk.
2 spsk. kokosolie 
3 dl. havregryn
3 spsk. sesamfrø
4 æg
1 1/2 dl. Collagen Chokolate

4 modne bananer 
1 dl plantemælk
2 tsk. bagepulver 
1 tsk. salt 

Evt. 50 gram haskket, mørk chokolade

Sådan gør du

Start med at tænde ovnen på 180 grader alm. ovn. 

Kom alle ingredienserne (minus den hakkede chokolade) i en skål og rør med piskerisene (el mikser eller foodprocessor) til bananerne er most og det hele er rørt godt sammen. 

Rør herefter evt. hakket chokolade i dejen.

Fordel dejen i ca. 10 muffinsforme (brug økologiske forme fri for perflourerede stoffer, f.eks. Änglamark) eller vores muffin silikone forme

Bages i 19-20 minutter ved 180 grader. 

Frys dine muffins ned og lad dem tø op på køkkenbordet i løbet af natten, så er de klar til lige at snuppe med på arbejde om morgenen.

Tip: Dejen kan også bruges til vafler, hvor de bages i ovnen i vaffelforme. Mængden af dej og bagetid er det samme som ved muffins.