Grøn Super Food Salat

Vi spiser altid en stor salat til frokost. Og også en til aftensmad. Denne super food salat er en af mine favoritter. Og så er den en sand fryd for øjet. Den holder mig mæt længe og kan sagtens kombineres med rester fra aftensmaden, quinoasalat eller et æg.

Til 1 meget sulten eller 2 mindre sultne personer

Det skal du bruge

1 agurk, skåret i tern 1 dl spirer, fx mungbønnespirer, ærteskud eller solsikkespirer 3 dl finthakket bladgrønt, fx spinat eller grønkål 1 tsk citronsaft 1 tsk hvedegræspulver, spirulina- eller chlorellapulver 1 avocado, skåret i tern 1 tsk bipollen 1 spsk afskallede hampefrø 1 spsk gojibær 1 håndfuld blåbær. 

Sådan gør du

Rens og skær alle ingredienserne i passende stykker, bland let sammen og nyd med det samme. TIP Pollen er blomsterstøv indsamlet af bier, en af de mest næringsrige kilder i naturen og samtidig en af de ældste fødevarer på planeten.

Opskriften er fra Nyd dig slank
Fotograf: Camilla Hey