Hasselnødde-drømme med dadelkaramel

Karamelblødhed med chokolade og så fuldstændig
fantastiske dampede hasselnødder i midten. Det er den
ultimative kombination til at vække dine sanser.

Opskriften er fra e-bogen 'Et væld af lækkerier', som du får med gratis, når du bestiller ceremonial cacao hos os.

Det skal du bruge

100 g dadler
70 g dampede hasselnødder eller hasselnødder ristede i ovnen (10 min v. 170 g) 100 g ceremonial cacao
1 tsk kokosolie

Sådan gør du

Udsten dadlerne og blend dem. Vend hasselnødder i dadelmassen. Form til en kugle og sæt nøddemassen på et stykke bagepapir med teskeer.

Hak cacao fint og smelt cacaoen ved lav varme i en gryde sammen med kokosolie.

Dyp de små nøddedadel-kager i smeltet cacao med tesker og drys evt. med cacaopulver eller hakkede nødder. Sæt drømmene på køl.
[/siteorigin_widget]