Hjerneguf kugler
Lækre kugler af mango og cashew med et snert af lime og Brain Blend.
Udstyr: Foodprocessor
125 g. tørret mango
100 g. cashewnødder
1 tsk. Brain blend
50 g. kokosmel + ekstra til at vende i
1 økologisk lime, saft og skal heraf
2. Hæld vandet fra og kom alle ingredienser i en foodprocessor og kør det til en ensartet masse. Form 20 kugler og vend dem i kokosmelen.
3. Opbevar kuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet, hvor de holder sig min. 1 uge.
Opskriften er fra den gratis e-opskriftsbog, som du får med gratis, når du bestiller Brain Blend hos os. Bogen er lavet af skønne Ida fra Brain Blend - besøg hende her
Det skal du bruge
Udstyr: Foodprocessor125 g. tørret mango
100 g. cashewnødder
1 tsk. Brain blend
50 g. kokosmel + ekstra til at vende i
1 økologisk lime, saft og skal heraf
Sådan gør du
1. Kom mango og cashewnødder i en skål og dæk dem med koldt vand, lad det stå og trække og blive blødt i 30 min til 1 time.2. Hæld vandet fra og kom alle ingredienser i en foodprocessor og kør det til en ensartet masse. Form 20 kugler og vend dem i kokosmelen.
3. Opbevar kuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet, hvor de holder sig min. 1 uge.
Opskriften er fra den gratis e-opskriftsbog, som du får med gratis, når du bestiller Brain Blend hos os. Bogen er lavet af skønne Ida fra Brain Blend - besøg hende her