Hjerneguf kugler

Lækre kugler af mango og cashew med et snert af lime og Brain Blend.


Det skal du bruge

Udstyr: Foodprocessor

125 g. tørret mango
100 g. cashewnødder
1 tsk. Brain blend
50 g. kokosmel + ekstra til at vende i
1 økologisk lime, saft og skal heraf

Sådan gør du

1. Kom mango og cashewnødder i en skål og dæk dem med koldt vand, lad det stå og trække og blive blødt i 30 min til 1 time.

2. Hæld vandet fra og kom alle ingredienser i en foodprocessor og kør det til en ensartet masse. Form 20 kugler og vend dem i kokosmelen.

3. Opbevar kuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet, hvor de holder sig min. 1 uge.

Opskriften er fra den gratis e-opskriftsbog, som du får med gratis, når du bestiller Brain Blend hos os. Bogen er lavet af skønne Ida fra Brain Blend - besøg hende her