Proteinrige madvafler

Nom, nom, nom... Vi er vilde med vafler. Specielt disse udgaver uden gluten og sukker. Og vafler kan altså noget.

Det skal du bruge

(Giver ca. 10 vafler)
450 g kogte, hvide bønner (eller to dåser med ca. 250 g i hvert)
Ca. 300 gram quinoamel
4 fed hvidløg
2 små løg
2 håndfulde persille
3 tsk. spidskommen
3 tsk. god salt
2 tsk. bagepulver 
3 dl vand
5 spsk. olivenolie
Saften fra 1 citron

Sådan gør du

Blend alle ingredienserne i en foodprocessor eller med en stavblender.

Bag vaflerne i en vores fantastiske vaffelform og bages i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 min. Hvis du i stedet anvender et elektrisk vaffeljern, så varmer du dit vaffeljern op og hælder en stor spiseskefuld dej på hver af de belgiske vaffelplader. Luk vaffeljernet og lad vaflerne bage ca. 5 minutter. Det er vigtigt, at du ikke åbner vaffeljernet før tid.