Cremet persillesuppe

Hjemme hos os er denne suppe en sikker vinder - både blandt store og små.

Til ca. 4 personer

Det skal du bruge

3 kartofler eller søde kartofler
2-3 store håndfulde persille - krus eller blad
1 - 2 rødløg - grovhakket
3 fed hvidløg - hakket
ca. 5 dl. bouillon
salt, peber
evt kokoscreme eller lign.

Evt. 2 spsk Collagen Natural

Sådan gør du

Skræl eller skyl kartoflerne og skær dem i tern. Svits løg og tilsæt kartofler. Hæld boullion over til kartoflerne er dækkede. Lad simre 10-15 minutter og tilsæt persille. Kog med i 2 minutter og tag suppen af.

Blend herefter suppen - evt med Collagen Natural - smag til med salt og peber og tilsæt evt lidt mere vand, hvis nødvendigt. Genvarm og servér evt med lidt kokosceme eller andet creme.

Server evt med grøntsagsfritter eller brød.