3 gode grunde til at drikke instant juice

Nærende juice på den letteste måde! Trænger du til en daglige juice, og har du ikke tid til at presse juice, rengøre maskine, handle ind, mv? Så er instant juice for dig. Du laver juicen på 10 sekunder og du kan tage den med i tasken, på jobbet, på ferien, i skole... Rør op i vand og nyd - lettere bliver det ikke!

30 juicer - kun 299,-
I vores nye instant juice får du 30 juicer til kun 299 kr.

I en travl hverdag kan det være svært at få lavet friskpresset juice. I vores instant juice får du både grønt, superfoods, næring, vitaminer, væske, mv. Og virkelig god smag! Alt sammen uden at skulle rengøre maskinen, indkøb og tidsforbrug. Instant juice er en ultra let måde at få en ernæringsrig juice.

1) Rigtig god smag!
Smag er afgørende! Vores instant juice smager godt! VITAL (den røde) er mest sød og bær-agtig, og POWER (den grønne) er mere som en klassisk grøn juice, lidt mere syrlig og frisk.

2) Masser af næringsstoffer
Instant juice fremstilles ved at frysetørre de friske ingredienser. I den proces bevares vigtige næringsstoffer. Vi har omhyggeligt udvalgt de bedste ingredienser af meget høj kvalitet, så du får mest mulig næring og bedst mulig smag.

3) Tag din juice med på farten
Med instant juice er det nemt hurtigt at lave en velsmagende og næringsrig drik. Du skal blot at blande pulveret med vand, og du har frisklavet juice. Du kan også sagtens tage instant juice med dig i din drikkeflaske - eller blot komme pulver i og tilføre vand senere.

Spar op til 20% på instant juice

Hvis du gerne vil spare penge på din instant juice, så vælg vores abonnementsløsning, som giver dig en besparelse på 20%. Ingen binding, fri fragt og med mulighed for at udsætte en levering.

Det er let og praktisk - og du sparer mange penge på det :-) Klik for abonnement her.