www.greengoddess.dk ejes og drives af Green Goddess ApS.
CVR nr. 37067342 (herefter "Green Goddess eller www.greengoddess.dk”)

Green Goddess ApS
Emborgvej 61, Boes
8660 Skanderborg
Email: hej@greengoddess.dk
Tel.: 5388 9975
CVR nr. 37067342

Disse vilkår og betingelser samt vores returregler og persondatapolitik gælder for køb af varer på GreenGoddess.dk til levering i Danmark og følgende lande i EU: Belgien, Frankring, Holland, Irland, Italien, Luxemborg, Portugal, Spanien, Tyskland og Østrig.

Priser

Alle produkter hos Green Goddess er inklusiv 25% moms. Vi tager forbehold for trykfejl, slåfejl og udsolgte varer både på GreenGoddess.dk, på Facebook og Instagram, i nyhedsbreve og andre steder, hvor vi oplyser om vores produkter. Fragten er 39 kr. pr ordre (indland) og 59 kr. til CoolEurope: Belgien, Frankring, Holland, Irland, Italien, Luxemborg, Portugal, Spanien, Storbritanien, Sverige Tyskland og Østrig.

Betaling og sikkerhed

Det er både nemt, billigt og 100% sikkert at betale med betalingskort via Internettet. Vi tager imod MobilePay og Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron,  Mastercard, JCB, eller Viabill (læs mere herunder). Læs mere om betalingssikkerhed herunder.

Når du sender dine betalingsoplysninger, krypteres de ved hjælp af en teknologi, der hedder SSL. Det er således kun PBS, der kan læse dem. Der er altså på intet tidspunkt mulighed for, at andre får adgang til oplysningerne og disse bliver hverken gemt eller opbevaret. Fra januar 2021 skal alle handler igennem 3dsercure dvs godkendes med NemId eller sms kode (nye EU regler) .Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Hvis du ønsker at betale på anden måde en ovenfor angivet, kontakt os da venligst på tlf. 53889975.

Sådan hander du med ANYDAY Split 

Med AnyDay Split kan du splitte beløbet op i 4 lige store rater (25% ved køb og de sidste 3 rater fordelt over de næste 3 mdr). De 4 rater vil automatisk blive trukket på dit kort. Den første rate på 25% vil blive trukket med det samme.

Når du betaler med ANYDAY Split er der ingen ekstraomkostninger for dig. Du betaler kun produktets beløb, så længe du betaler til tiden. ANYDAY Split er en fair og transparent dansk delbetalingsløsning.

Hurtig godkendelse. Dit køb vil blive godkendt eller afvist med samme hastighed, som når du normalt betaler online. ANYDAY Split er 100% sikkert.

Klik på AnyDay i checkout og følg vedledningen. Du skal bruge dit nem id ifm. købet.

Læs mere om AnyDay her

Sådan handler du med ViaBill

Sådan virker betaling med ViaBill:

1 Læg varerne i kurven, gå til kassen og vælg ViaBill blandt betalingsmulighederne.
2 Vælg ViaBill og spred betalingen over flere måneder.
3 Du modtager en mail fra ViaBill og dine varer sendes fra webshoppen.

ViaBill er en fleksibel betalingsløsning, som du kan finde i et bredt udvalg af webshops. Det er nemt at bruge og giver dig frihed til at købe din varer her og nu

- for helt op til 2.000 kr. - uden renter og gebyrer - og først betale senere.

Du kan vælge at dele beløbet op i mindre bidder, som du betaler hver måned i en periode på op til 10 måneder. Eller også kan du betale hele beløbet på en gang.

Det er enkelt og helt sikkert for dig som forbruger. Du kan også handle for mere end 2.000 kr; så løber der renter på iflg. oplysninger fra Viabill. Betalingsaftalen laves med Viabill og ratebetaling mv. foregår iflg. din aftale med dem.

Her kan du læse ofte stillede spørgsmål til Viabill.

Fødevarestyrelsens smiley-ordning

Vi har en glad smiley fra fødevarestyrelsen. Se mere her.

Ordrebekræftelse

Når du har gennemført et køb hos GreenGoddess.dk modtager du automatisk en ordrebekræftelse i din indbakke. Modtager du den ikke, er der en god chance for, at den ligger i din spamfilter. Sådan er det desværre ofte med mails, der bliver afsendt automatisk. Vi vil opfordre dig til at gemme din ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen fungerer som din dokumentation, hvis reklamation måtte blive nødvendig.

Forsendelse og levering

Leveringstid: Hvis du bestiller inden kl. 15, sender vi som udgangspunkt varen samme dag. Dao leverer oftest i de tidlige morgentimer enten i postkasse, dit dørtrin eller på dørmåtten inde i opgangen (om du bor i lejlighed og dao har nøgler til opgangen). OBS bor du i haveforening, så fraråder vi levering med dao HOME. Bliver en pakke væk undervejs forbeholder vi os ret til at bruge op til 72 timer på i samarbejde med DAO, PostNord eller Bring at eftersøge pakken. Pakker med CoolEurope kan tage op til ca. 10 hverdage før de når frem.

Med HomeRunner bliver din pakke leveret mellem kl. 17.00 og 22.00 (dog ikke lørdag), hvor du har bedre mulighed for at modtage pakken. Chaufføren holder dig opdateret på, hvor din pakke befinder sig og sender dig en sms ca. en halv time inden pakken bliver leveret. Du kan kontakte chaufføren og fortælle hvor pakken skal stilles – eller oplyse en evt. dørkode. Du behøver ikke at være hjemme, for at modtage pakken. Denne service tilbydes pt. kun i visse dele af landet.

For uafhentede pakker i pakkeshop (skal ske inden 10 dage fra mail/sms advisering) forbeholder Green Goddess sig retten til at debitere et gebyr på 39 kr. for de omkostninger, som forsendelsen har påført Green Goddess.

Så du har lagt din ordre, modtager du en email med tracking-nummer fra DAO (eller PostNord ved erhverv), så du kan følge din forsendelse. Har du bestilt dør til dør levering og DAO ikke kan komme af med pakken (fx hvis de mod forventning ikke kan komme ind i opgang), så afleveres pakken i nærmeste pakkeshop til afhentning. Som udgangspunkt leverer DAO før kl. 7 om morgenen.

Har du spørgsmål til din pakke, så kontakt Coolrunner på info@coolrunner.dk eller tlf. 77340500. Åbent man-fre kl. 06.00 til 22.00, samt 09.00 til 16.00 lørdag og 09.00 til 22.00 søndag.

Miljøvenligt og bæredygtigt lager:

Vores varer pakkes hos PakkeCenterNord i Brønderslev, som har fokus på at være miljøbevidste og bæredygtige, hvilket bl.a. betyder:

  • I kasserne bruges miljøvenligt brunt papir, som har en vis mængde genbrugspapir i sig.
  • Bobleplasten til at beskytte "sårbare" varer, er produceret af genbrugsplast og er freonfrit, indeholder ikke
  • halogener, svovl eller silikoner og heller ikke tungmetaller.
  • Pallerne som varerne sendes afsted på, er også en mere miljørigtig version. Og plasten som er rundt om pallen, er en mere miljørigtig plast, som også er mere drøj i brug.

Fortrydelsesret

Som kunde hos Green Goddess.dk har du fuld returret på non-food produkter. Ved fødevarer gælder returretten ikke. Grunden er, at den nødvendige fødevaremæssige kontrol går tabt i det øjeblik vi sender en vare ud af vores lager. Mens varen er på vores lager er vi pålagt kontrol ifht rengøring, temperatur, opbevaring, økologi, pakning og håndtering. Reglen findes med andre ord for at opretholde en høj kvalitet og fødevaresikkerhed.

På non-food produkter kan du til enhver tid få pengene retur, hvis du sender varen (incl. kopi af ordrebekræftelsen) tilbage og den ankommer ubrugt, intakt og i ubrudt originalemballage. Er varen ikke intakt / ubrugt, forbeholder vi os ret til at fratrække et beløb, svarende til den værdiforrringelse, vi vurderes varen har fået. Retur skal ske inden for 14 dage. Vi tilbagefører pengene direkte til dit kreditkort. Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten (både levering og returfragten). Du kan evt. købe returfragt via vores returprotal med DAO her. Hvis du nægter at modtage din ordre, skal du selv betale den fulde fulde fragt efter DAO's takster for levering og returnering af pakken. Det resterende beløb refunderes direkte til dit kreditkort inden for ganske få dage. 

Returvarer sendes til vores lager: Green Goddess ApS, C/O InventNORD & PakkecenterNORD ApS, Aalborgvej 14, 9700 Broenderslev. 
Du kan evt. købe returfragt via vores returprotal med DAO her

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden for 2 måneder anses reklamationen altid for rettidig.

Hvis du har en reklamation, beder vi dig kontakte os.

Er varens eller varens emballage's stand ved modtagelse, ikke som ønsket, bedes du med det samme - og uden at tage varen i brug - kontakte os.

ODR – EU online-klageløsning

Fra d. 15/2 2016 har europæiske virksomheder og forbrugere fået en ny digital platform kaldet ODR, som vi som webshop er forpligtet til at henvise til. Platformen giver EU-forbrugere, der online-handler i andre EU-lande, mulighed for at klage direkte til den europæiske virksomhed, hvor de har købt en vare eller service, som ikke har levet op til forventningerne. Link til ODR finder du her.

Persondatapolitik og GDPR Persondataforordningen

For at du kan indgå aftale /handle med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig + kommunikere med dig, hvis du er medlem af vores medlemsklub.

Personoplysningerne registreres hos Green Goddess ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Alle oplysninger bruges kun til din forsendelse og gemmes i vores bogholderi i 5 år. Dette sker udelukkende for at opfylde regnskabslovens krav til opbevaring og dokumentation. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredje person. Din e-mailadresse anvendes kun til udsendelse af vores nyhedsbrev samt andre oplysninger, som eventuelt måtte interessere dig. Også her garanterer vi, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner din e-mailadresse til tredje person.

Den dataansvarlige på www.GreenGoddess.dk er Carolina Cia Bruun, partner

Som registreret hos Green Goddess, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: hej@greengoddess.dk

Billetter til arrangementer og retreats

Ved køb af billetter til arrangementer og retreats, sendes billetten via e-mail. Billetten skal altid udskrives og fungerer som adgangskort til arrangementet. Ønsker du at refundere en billet, skal det gøres senest en uge før arrangementets afholdelse.

Retreats
Ønsker du at refundere en billet til et retreat, skal dette ske senest en måned før retreatets afholdelse. Vi refunderer det fulde beløb minus afbestillingsbegyr på 800 kr. Billetter kan dermed ikke refunderes herefter.

Ansvarsfraskrivelse

Al materiale på www.greengoddess.dk er af generel karakter og er derfor ikke rettet mod individuelle eller konkrete rådgivningsbehov. GreenGoddess.dk kan derfor ikke gøres ansvarlig for tab, direkte såvel som indirekte, som brugere måtte lide ved at anvende informationerne.

Kontakt læge eller anden rådgiver, hvis der er i tvivl om, hvorvidt de informationer vi stiller til rådighed anvendes.

Ophavsret

Ophavsretten eller brugsretten til artikler, billeder, indlæg, beskrivelser mv. offentliggjort på GreenGoddess.dk tilhører Green Goddess ApS. Hvis du ønsker at citere eller referere materiale fra www.GreenGoddess.dk skal Green Goddess anføres som kilde.

Cookiepolitik

Hvad er cookies?
Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer/smartphone/tablet første gang du besøger en webside for at din computer/smartphone kan genkendes næste gang du besøger websiden.

Cookies udgør ikke en trussel mod din computer/smartphone/tablet (som f.eks. en virus) og cookies får ikke adgang til programmerne på din computer.

Anvendelse af cookies

Det er kun Green Goddess ApS der benytter oplysningerne.

Vi anvender cookies til at:
Forbedre hjemmesiden og sikre fuld udnyttelse af hjemmesidens services
Genkende bruger fra gang til gang
Måle trafik og salg på www.greengoddess.dk
Analyse af produktudbud, service m.v.
Brugerpræferencer

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies.

Green Goddess ApS
Emborgvej 61, Boes
8660 Skanderborg
Tel.: 5388 9975
Etableringsår: 2015

CVR-nummer: 37067342

Bankoplysninger:
Reg. nr. 2275
Konto 6890 995 649