Få kollagen på abonnement - spar op til 26%

Plus gratis fragt - og uden binding.

Velkommen til vores Green Goddess abonnement. Her sparer du hver måned op til 26% på din daglige kollagen.

Vi sender dig en e-mail 3 dage før hver afsendelse. Du kan let udskyde, ændre eller tilføje andre varer (engangskøb) til din abonnementsordre. Læs mere i vores FAQ nederst på siden.

Collagen Chocolate er bæredygtig marine kollagen med food state vitaminer og zink. Collagen Natural er bæredygtig marine kollagen.

FAQ

Hvad sparer jeg?
Du sparer mellem 26% og 18% på din kollagen. Vores normapris på Collagen Natural er 299,- for 250 gr. Normalprisen på Collagen Chocolate, der indeholder med foodstate vitaminer og zink, er 449,- for 250 gr.

Hvordan pauser, opsiger, udskyder eller springer jeg en forsendelse over på mit abonnement?

Du kan vælge at logge ind med engangskode her eller logge ind i kundeportalen og klikke på "Administrer abonnement" for at komme til abonnementssiden. Har du ikke oprettet et kundelogin, kan du bruge linket ovenfor. Inde i kundeportalen klikker du på "tilgå abonnement" og kan vælge at pause, springe over eller annullere i venstre spalte. Du kan til enhver tid genaktivere dit abonnement. Du kan også udskyde forsendelsen ved at klikke på "næste betaling" i venstre side og vælge ny dato. Kontakt os på chatten eller hej@greengoddess.dk om du får brug for hjælp.

Hvordan tilføjer jeg flere varer (engangskøb) til min næste forsendelse?
3 dage før næste abonnementsforsendelse, får du besked på email med mulighed for bl.a. at tilføje flere varer (engangskøb). Alternativt logger du ind i kundeportalen. Fra min konto siden klikker du på abonnement og vælger tilføj produkter lige under
det abonnement du vil ændre.

Jeg har fået nyt kreditkort. Hvordan opdaterer jeg det på mit abonnement?
Det er nemt. Log ind i kundeportalen og klik på "Administrer abonnement" for at komme til abonnementssiden. Vælg menupunktet "Betalingsmetoder" og vælg "rediger" for at opdatere dine kortoplysninger.

Kan jeg ændre hvor tit jeg får leveret?
Lige pt leverer vi kun hver 3. måned, så det kan ikke ændres.