Leveringstid: Hvis du bestiller inden kl. 15, sender vi som udgangspunkt varen samme dag med levering 1-2 dage efter.

Bliver en pakke væk undervejs forbeholder vi os ret til at bruge op til 72 timer på i samarbejde fragtfirmaet at eftersøge pakken. Venligst kontakt os senest 8 dage efter afsendelse i fald at din pakke ikke er nået frem som ventet. Ved skader eller mangler, venligst kontakt os straks efter modtagelse.

Pakker med CoolEurope kan tage op til ca. 10 hverdage før de når frem. 

For uafhentede pakker i pakkeshop (afhentning skal ske inden 10 dage fra mail/sms advisering) forbeholder Green Goddess sig retten til at debitere et gebyr på 49 kr. for de omkostninger, som forsendelsen har påført Green Goddess.

Når du har lagt din ordre, modtager du en email med tracking-nummer fra DAO, Bring, Burd, Postnord Erhverv etc., så du kan følge din forsendelse. Har du bestilt dør til dør levering og DAO ikke kan komme af med pakken (fx hvis de mod forventning ikke kan komme ind i opgangen), så afleveres pakken i nærmeste pakkeshop til afhentning. Ved afhentning i pakkeshop, modtager du også en sms når pakken er klar til afhentning. 

Fortrydelsesret

Som kunde hos Green Goddess.dk har du fuld returret på non-food produkter - dog senest 14 fra modtagelse. Ved fødevarer gælder returretten ikke. Grunden er, at den nødvendige fødevaremæssige kontrol går tabt i det øjeblik vi sender en vare ud af vores lager. Mens varen er på vores lager er vi pålagt kontrol ift. rengøring, temperatur, opbevaring, økologi, pakning og håndtering. Reglen findes med andre ord for at opretholde en høj kvalitet og fødevaresikkerhed.

På non-food produkter kan du til enhver tid få pengene retur, hvis du sender varen (incl. kopi af ordrebekræftelsen eller ordrenr.) tilbage og den ankommer ubrugt, intakt og i ubrudt originalemballage. Er varen ikke intakt / ubrugt, forbeholder vi os ret til at fratrække et beløb, svarende til den værdiforrringelse, vi vurderer varen har fået. Retur skal ske inden for 14 dage. Vi tilbagefører pengene direkte til dit kreditkort. Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten (både levering og returfragten). Du kan evt. købe returfragt via vores returportal med DAO her. Hvis du nægter at modtage din ordre, skal du selv betale den fulde fulde fragt efter DAO's takster for levering og returnering af pakken. Det resterende beløb refunderes direkte til dit kreditkort inden for ganske få dage.

Returvarer sendes til vores lager: Green Goddess ApS, C/O InventNORD & PakkecenterNORD ApS, Aalborgvej 14, 9700 Broenderslev. 
Du kan evt. købe returfragt via vores returprotal med DAO her OBS de modtager KUN returpakker sendt som erhvervspakke med levering på adressen. 

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden for 2 måneder anses reklamationen altid for rettidig.

Hvis du har en reklamation, beder vi dig kontakte os.

Er varens eller varens emballage's stand ved modtagelse, ikke som ønsket, bedes du med det samme - og uden at tage varen i brug - kontakte os.

ODR – EU online-klageløsning 

Fra d. 15/2 2016 har europæiske virksomheder og forbrugere fået en ny digital platform kaldet ODR, som vi som webshop er forpligtet til at henvise til. Platformen giver EU-forbrugere, der online-handler i andre EU-lande, mulighed for at klage direkte til den europæiske virksomhed, hvor de har købt en vare eller service, som ikke har levet op til forventningerne. Link til ODR finder du her.