www.greengoddess.dk ejes og drives af Green Goddess ApS.
CVR nr. 37067342 (herefter "Green Goddess eller www.greengoddess.dk”)

Green Goddess ApS
Sydhavnsgade 7
8000 Aarhus C
Email: hej@greengoddess.dk
Tel.: 5388 9975
CVR nr. 37067342

Disse vilkår og betingelser samt vores returregler og persondatapolitik gælder for køb af varer på GreenGoddess.dk til levering i Danmark og følgende lande i EU: Sverige, Belgien, Frankring, Holland, Irland, Italien, Luxemborg, Portugal, Spanien, Tyskland og Østrig.

Abonnement

Du finder vores abonnementsbetingelser her

Priser

Alle produkter hos Green Goddess er inklusiv 25% moms. Vi tager forbehold for trykfejl, slåfejl og udsolgte varer både på GreenGoddess.dk, på Facebook og Instagram, i nyhedsbreve og andre steder, hvor vi oplyser om vores produkter. Fragten er 49 kr. pr ordre (indland) og 59 kr. til CoolEurope: Belgien, Frankring, Holland, Irland, Italien, Luxemborg, Portugal, Spanien, Storbritanien, Tyskland og Østrig. Til Sverige har vi flere muligheder fra 59 kr. 

Betaling og sikkerhed

Det er både nemt, billigt og 100% sikkert at betale med betalingskort via Internettet. Vi tager imod MobilePay og Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron,  Mastercard, JCB, eller Viabill (læs mere herunder). Læs mere om betalingssikkerhed herunder. Vi gør opmærksom på når du som forbruger betaler med et internationalt betalingskort, som fx Visa og MasterCard, sker der automatisk en reservation af beløbet på dit kort, indtil beløbet trækkes eller reservationen ophæves.  

Når du sender dine betalingsoplysninger, krypteres de ved hjælp af en teknologi, der hedder SSL. Det er således kun PBS, der kan læse dem. Der er altså på intet tidspunkt mulighed for, at andre får adgang til oplysningerne og disse bliver hverken gemt eller opbevaret. Fra januar 2021 skal alle handler igennem 3dsercure dvs godkendes med NemId eller sms kode (nye EU regler) .Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Hvis du ønsker at betale på anden måde en ovenfor angivet, kontakt os da venligst på tlf. 53889975.

Sådan hander du med ANYDAY 

Med AnyDay kan du splitte beløbet op i 4, 6, 8 eller 10 lige store rater. Du betaler første rate ved købet. Anday pop uppen forklarer hvor store raterne er og over hvor lang en periode du betaler ved de enkelte betalingsløsninger. Raterne vil automatisk blive trukket på dit kort. Der betales engangsgebyr ved 6, 8 eller 10 rater.

Når du betaler med ANYDAY er der ingen ekstraomkostninger for dig. Du betaler kun produktets beløb, så længe du betaler til tiden. ANYDAY er en fair og transparent dansk delbetalingsløsning.

Hurtig godkendelse. Dit køb vil blive godkendt eller afvist med samme hastighed, som når du normalt betaler online. ANYDAY er 100% sikkert.

Klik på AnyDay i checkout og følg vedledningen. Du skal bruge dit nem id ifm. købet.

Læs mere om AnyDay her

Sådan handler du med ViaBill

Sådan virker betaling med ViaBill:

1 Læg varerne i kurven, gå til kassen og vælg ViaBill blandt betalingsmulighederne.
2 Vælg ViaBill og spred betalingen over flere måneder.
3 Du modtager en mail fra ViaBill og dine varer sendes fra webshoppen.

ViaBill er en fleksibel betalingsløsning, som du kan finde i et bredt udvalg af webshops. Det er nemt at bruge og giver dig frihed til at købe din varer her og nu

- for helt op til 2.000 kr. - uden renter og gebyrer - og først betale senere.

Du kan vælge at dele beløbet op i mindre bidder, som du betaler hver måned i en periode på op til 10 måneder. Eller også kan du betale hele beløbet på en gang.

Det er enkelt og helt sikkert for dig som forbruger. Du kan også handle for mere end 2.000 kr; så løber der renter på iflg. oplysninger fra Viabill. Betalingsaftalen laves med Viabill og ratebetaling mv. foregår iflg. din aftale med dem.

Her kan du læse ofte stillede spørgsmål til Viabill.

Fødevarestyrelsens smiley-ordning

Se mere her.

Ordrebekræftelse

Når du har gennemført et køb hos GreenGoddess.dk modtager du automatisk en ordrebekræftelse i din indbakke. Modtager du den ikke, er der en god chance for, at den ligger i din spamfilter. Sådan er det desværre ofte med mails, der bliver afsendt automatisk. Vi vil opfordre dig til at gemme din ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen fungerer som din dokumentation, hvis reklamation måtte blive nødvendig.

Forsendelse og levering

Leveringstid: Hvis du bestiller inden kl. 15, sender vi som udgangspunkt varen samme dag. Aktuelle leveringsmetoder (Instabox, dao*, Bring, Burd, PostNord Erhverv mv) vises i checkout. Bliver en pakke væk undervejs forbeholder vi os ret til at bruge op til 72 timer på i samarbejde med transportøren a eftersøge pakken. Venligst kontakt os senest 8 dage efter afsendelse i fald at din pakke ikke er nået frem som ventet. Ved skader eller mangler venligst kontakt os straks efter modtagelse. Er pakken beskadig Pakker med CoolEurope kan tage op til ca. 10 hverdage før de når frem.

* Ift. dao HOME er der en begrænsning på pakkens str. (beregnes først ved pakning). Kan varerne ikke være i den lille dao HOME kasse, sendes pakken automatisk til pakkeshop i stedet. 

For uafhentede pakker i pakkeshop (skal ske inden 10 dage fra mail/sms advisering) forbeholder Green Goddess sig retten til at debitere et gebyr på 49 kr. for de omkostninger, som forsendelsen har påført Green Goddess.

Så du har lagt din ordre, modtager du en email med tracking-nummer fra transportøren, så du kan følge din forsendelse. 

Har du spørgsmål til din pakke, så kontakt os på hej@greengoddess.dk. Åbent man-fre kl. 09.00 til 15.00.

Vores lager:

Vores varer pakkes hos PakkeCenterNord i Brønderslev, som har fokus på valg som hjælper med at beskytte vores klode:

  • I kasserne bruges brunt papir, som har en vis mængde genbrugspapir i sig.
  • Bobleplasten til at beskytte "sårbare" varer, er produceret af genbrugsplast og er freonfrit, indeholder ikke
  • halogener, svovl eller silikoner og heller ikke tungmetaller.

Fortrydelsesret

Som kunde hos GreenGoddess.dk har du fuld returret på non-food produkter. Ved fødevarer gælder returretten ikke. Grunden er, at den nødvendige fødevaremæssige kontrol går tabt i det øjeblik vi sender en vare ud af vores lager. Mens varen er på vores lager er vi pålagt kontrol ifht rengøring, temperatur, opbevaring, økologi, pakning og håndtering. Reglen findes med andre ord for at opretholde en høj kvalitet og fødevaresikkerhed.

På non-food produkter kan du til enhver tid få pengene retur, hvis du sender varen (incl. kopi af ordrebekræftelsen) tilbage og den ankommer ubrugt, intakt og i ubrudt originalemballage. Er varen ikke intakt / ubrugt, forbeholder vi os ret til at fratrække et beløb, svarende til den værdiforrringelse, vi vurderes varen har fået. Retur skal ske inden for 14 dage. Vi tilbagefører pengene direkte til dit kreditkort. Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten (både levering og returfragten). Du kan evt. købe returfragt via vores returprotal med DAO her. Bor du i udlandet, så kontakt os. Hvis du nægter at modtage din ordre, skal du selv betale den fulde fulde fragt efter DAO's takster for levering og returnering af pakken. Det resterende beløb refunderes direkte til dit kreditkort inden for ganske få dage. 

Returvarer sendes til vores lager som business pakke (vigtigt): Green Goddess ApS, C/O InventNORD & PakkecenterNORD ApS, Aalborgvej 14, 9700 Broenderslev. OBS vi modtager ikke fødevarer retur, som ovenfor nævnt. 
Du kan evt. købe returfragt via vores returprotal med DAO her hvis du sender fra en dansk adresse. 

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden for 2 måneder anses reklamationen altid for rettidig.

Hvis du har en reklamation, beder vi dig kontakte os.

Er varens eller varens emballage's stand ved modtagelse, ikke som ønsket, bedes du med det samme - og uden at tage varen i brug - kontakte os.

ODR – EU online-klageløsning

Fra d. 15/2 2016 har europæiske virksomheder og forbrugere fået en ny digital platform kaldet ODR, som vi som webshop er forpligtet til at henvise til. Platformen giver EU-forbrugere, der online-handler i andre EU-lande, mulighed for at klage direkte til den europæiske virksomhed, hvor de har købt en vare eller service, som ikke har levet op til forventningerne. Link til ODR finder du her.

Persondatapolitik og GDPR Persondataforordningen

For at du kan indgå aftale /handle med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig + kommunikere med dig, hvis du er medlem af vores medlemsklub.

Personoplysningerne registreres hos Green Goddess ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Alle oplysninger bruges kun til din forsendelse og gemmes i vores bogholderi i 5 år. Dette sker udelukkende for at opfylde regnskabslovens krav til opbevaring og dokumentation. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredje person. Din e-mailadresse anvendes kun til udsendelse af vores nyhedsbrev samt andre oplysninger, som eventuelt måtte interessere dig. Også her garanterer vi, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner din e-mailadresse til tredje person.

Den dataansvarlige på www.GreenGoddess.dk er Carolina Cia Bruun, partner

Som registreret hos Green Goddess, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: hej@greengoddess.dk

Billetter til arrangementer og retreats

Ved køb af billetter til arrangementer og retreats, sendes billetten via e-mail. Billetten skal altid udskrives og fungerer som adgangskort til arrangementet. Ønsker du at refundere en billet, skal det gøres senest en uge før arrangementets afholdelse.

Retreats
Ønsker du at refundere en billet til et retreat, skal dette ske senest en måned før retreatets afholdelse. Vi refunderer det fulde beløb minus afbestillingsbegyr på 800 kr. Billetter kan dermed ikke refunderes herefter.

Ansvarsfraskrivelse

Al materiale på www.greengoddess.dk er af generel karakter og er derfor ikke rettet mod individuelle eller konkrete rådgivningsbehov. GreenGoddess.dk kan derfor ikke gøres ansvarlig for tab, direkte såvel som indirekte, som brugere måtte lide ved at anvende informationerne.

Kontakt læge eller anden rådgiver, hvis der er i tvivl om, hvorvidt de informationer vi stiller til rådighed anvendes.

Ophavsret

Ophavsretten eller brugsretten til artikler, billeder, indlæg, beskrivelser mv. offentliggjort på GreenGoddess.dk tilhører Green Goddess ApS. Hvis du ønsker at citere eller referere materiale fra www.GreenGoddess.dk skal Green Goddess anføres som kilde.

Cookiepolitik

Hvad er cookies?
Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer/smartphone/tablet første gang du besøger en webside for at din computer/smartphone kan genkendes næste gang du besøger websiden.

Cookies udgør ikke en trussel mod din computer/smartphone/tablet (som f.eks. en virus) og cookies får ikke adgang til programmerne på din computer.

Anvendelse af cookies

Det er kun Green Goddess ApS der benytter oplysningerne.

Vi anvender cookies til at:
Forbedre hjemmesiden og sikre fuld udnyttelse af hjemmesidens services
Genkende bruger fra gang til gang
Måle trafik og salg på www.greengoddess.dk
Analyse af produktudbud, service m.v.
Brugerpræferencer

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies.

Green Goddess ApS
Sydhavnsgade 7
8000 Aarhus C
Tel.: 5388 9975
Etableringsår: 2015

CVR-nummer: 37067342

Bankoplysninger:
Reg. nr. 2275
Konto 6890 995 649