Gudinderne bag Green Goddess

Tak fordi du kigger med i vores nydelsesfulde univers.

Sandheden er, at det er en fornøjelse at få lov til at formidle det, vi selv brænder for. Vores mål med Green Goddess er at inspirere alle til se på sund kost og sunde vaner på en ny måde. Nemlig med nydelse og næring. Ikke askese og skrappe kure. Vores filosofi er, at mad skal være uimodståelig lækkert, næringsrigt og i videst muligt omfang uberørt af raffineret sukker, gluten, mælkeprodukter og konserveringsmidler. Vores ambition er ganske enkelt at gøre sund og naturlig mad mere indbydende og velsmagende.

Hele ideen til Green Goddess opstod over en kop mate og masser af rå chokolade i Carolines skønne hjem i Valløe. Vi deler nemlig begge passionen om at formidle sundhed, nydelse og næring til kvinder – men mændene må gerne kigge med.

Caroline Fibæk (tv.)

Caroline Fibæk er naturopath i biologisk medicin med speciale i kvindesygdomme, som f.eks, PMS, fertilitets-problemer m.m. Hun driver klinisk praksis, holder foredrag og workshops og skriver om rawfood og sundhed i flere blade og magasiner. Til daglig rådgiver Caroline mennesker med sygdomme og ubalancer i kroppen, for at de kan genvinde deres naturlige sundhed og balance. Caroline har med stor succes skabt Hormonkuren og er også kvinden bag Hormonterapeut uddannelsen. Læs mere om det her. Derudover er Caroline forfatter til en række bestsellerbøger. Se dem her.

Carolina Cia Bruun (th.)

Carolina Cia har en kæmpe passion for sundhed – herunder selvfølgelig mad, der nærer krop og sjæl. Hun er vegetarmads-passionista og har speciale i grøn mad, friskpresset juice og smoothies. Hun er kostvejleder og har taget en lang række kurser indenfor sundhed. Carolina Cia er medforfatter til bogen Go Green. Se bogen her