Bliv Ambassadør

Er du vores næste ambassadør?

Er du vild med Green Goddess og vores løsninger? Så er det måske noget for dig at blive del af vores ambassadør program. Som ambassadør får du nemlig en række unikke fordele hos Green Goddess.

Vi søger ambassadører, der har en autentisk og personlig profil, med sans for æstetik på Instagram (og evt. andre sociale medier), hvor du har lyst til at dele ærligt og visuelt flot indhold produkter. Vi vægter din profil og stil højere end det præcise antal følgere du måtte have og tager imod din ansøgning, hvis du har min. 3.000 følgere samt en åben profil.

Fordele som ambassadør

- Personlig rabatkode på 20% (på ALT, der i forvejen ikke er nedsat eller kører til pakkepris).
- Rabatkode på 10%, som du kan dele med familie, venner, netværk, mv.
- Mulighed for at blive featured på @GreenGoddessGuide på Instagram og fb, hvis vi vælger at reposte dit content. Vi har +70.000 følgere på de to medier.

Sådan bliver du ambassadør:

Der er enkelte forudsætninger for at blive ambassadør hos os:

- Min. 3.000 følgere på Instagram
- Mulighed for at vise et eller flere af vores produkter frem, min. 1 gang om måneden, hvor du fx. forklarer, hvorfor du bruger produktet. Enten i stories eller posts med tydelig tag af @GreenGoddessGuide
- Interesse i at sende dit content med Green Goddess, så vi også kan dele. Du bliver naturligvis tagget tydeligt med masser af kærlighed.

Lyder det som noget for dig? Så send os en e-mail på hej@greengoddess.dk med emnelinjen 'Ambassadør - det er lige mig!', så hører du fra os i løbet af 48 timer.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kærligst
Carolina & Team Green Goddess