Vinder! Award til Collagen Beautiful Chocolate

Vores Beautiful Chocolate har lige vundet 'Årets Inner Beauty 2024' ved Danish Beauty Awards. Her kan du læse, hvor produktet er 'next level' og se hvad dommerne lagde til grund for deres kåring :-)

‘Årets Inner Beauty produkt 2024’. Vi er super stolte! Den kategori har en særlig jury bestående af 5 personer, herunder læger, en dermatolog og sundhedseksperter.

Dommerne skrev:

“Her er et lækkert collagenprodukt, der smager virkelig godt. Nem at blende i vand, en shake eller smoothie. Fuld fokus på B-vitaminer og tak for C-vitamin. Dommerne blev positivt overraskede og vil bare gerne fortsætte indtaget af Collagen Beautiful Chocolate”.

Wow! Bedre anmeldelse kunne vi ikke ønske os. Slut med løsninger, hvor du skal holde dig for næsen, ‘down in one’ og andre uholdbare metoder for at få det ned… I Green Goddess er comittede til at udvikle løsninger, der ud over rigtig god effekt også er fulde af nydelse og VELVÆRE. Der er jo egentlig det, et tilskud handler om…


Beautiful Chocolate er certifceret marine collagen med alle B-vitaminer, C-vitamin og zink OG lækker smage fra belgisk chokolade. Det så meget mening, at Beautiful Chocolate er 'Årets Inner Beauty'-produkt. Af mange grunde - nogle af dem er:

✔️ Beautiful Chocolate er ‘next level’ - nemlig et tilskud, hvor nydelse og næring går hånd i hånd. Et tilskud, der SMAGER fantastisk og som man ELSKER og glæder sig til at nyde. Begge er fremmende for vores sundhed.

✔️ Beautiful Chocolate er ASC-certificeret og produceret i Aarhus. Den har alle B-vitaminer, C-vitamin og zink - OG belgisk chokolade. Og så er den 100% fri for tungmetaller og andre miljøgifte. Du skal smage!

Vil du også smage? Bestil Beautiful Chocolate her