Collagen Natural tåler varme og derfor er den oplagt at bruge i varme retter, fx grød. Her har vi kommet den i en havregrød med topping!
(til 2 personer)
150 g havregryn, fx. grovvalsede
20 g Collagen Pure Natural
ca. 2 dl vand
ca. 2 dl plantemælk (eller alm. mælk)
1/4 tsk stødt kardemomme
1 knivspids salt
Topping - fx:
Bananer i skiver
Friske blåbær
Hakkede æbler
Chiafrø
Lidt kokospalmesukker
PS! Bruger du Collagen Chocolate i stedet for Pure Natural, så drys den ud over - det smager SÅ lækkert!
Bring havregryn, vand, Collagen Pure Natural og kardemomme i kog. Tilsæt mælk efter behov og lad koge ved svag varme til grøden har den ønskede konsistens.
Til sidst kom en lille smule salt i grøden og server med lækker topping :-)
Server evt med lidt ekstra mælk ud over grøden - det gør vi altid :-)