Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Proteinbarer med kerner

Brød & Crackers

Proteinbarer med kerner

Proteinbarer med kerner

Endnu en super lækker, mættende opskrift.

Det skal du bruge

(til 10 barer)
80 g lys tahin
100 g dadler
40 g. Pure Power protein eller Collagen Pure Natural
20 g agavesirup
½ tsk kardemomme
½ tsk vanilje (kan udelades)
Skrællen af ½ citron (øko)
50 g blandede frø/kerner, fx. græskarkerner, solsikkefrø og sesamfrø
40 g rosiner
25 g kokosmel (gem lidt til drys)
Evt. 1 spsk plantemælk til konsistensen er god
100 g mørk chokolade (til overtræk - kan udelades)
Nip salt 
2 tsk kokosolie

Sådan gør du

Kom tahin, udstenede dadler, sirup, krydderier, citronskal, collagen og
kerner/frø i foodprocessor og kør indtil massen først findeles, smuldres og
til sidst samler sig. Det kan godt tage et par minutter, så stop endelig ikke
fordi det ligner “sand”. Den vil samle sig.

Tilføj herefter rosiner og kokosmel og kør et par hurtige omgange, indtil
rosiner og kokosmel hakkes og massen samler sig.

For en lille form med bagepapir og pres massen ned heri. Du kan også
forme massen til kugler. Sæt på frys ½ time. Smelt imens chokoladen.

Smelt chokolade og kokosolie over vandbad. Efter ca. ½ timer skærer du
massen til barer og dypper dem i chokoladen. Drysses evt. med ristet
kokosmel. Lad chokoladen stivne og opbevar dine snackbarer på køl i
lufttæt beholder op til 1 uge.

Velegnet til nedfrysning.