Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Kerneknækbrød med chokolade

Brød & Crackers

Kerneknækbrød med chokolade

Hjemmebagt knækbrød med kerner, chokolade og topping

Sprødt, knasende knækbrød med choko og superfoods - we love! Snup opskriften her!

Det skal du bruge

100 g sesamfrø
50 g græskarkerner
50 g hasselnødder
60 g lys honning (eller agavesirup)
1 nip salt
½ tsk kanel
1 tsk kardemomme
¼ tsk muskatnød
100 g chokolade

Topping
Frysetørret jordbær
Flagesalt

Sådan gør du

FORBERED:
Start med at tænde ovnen på 150° varmluft. Find bageplade og 2 stykker bagepapir frem. Hak/blend hasselnødder semi fint, de skal ikke være som pulver. Kom i skål sammen med sesamfrø, græskarkerner, krydderier og vend rundt med honning. Rør til alt er fordelt og kom på det ene stykke bagepapir. Fordel det andet bagepapir over og pres først med dine hænder, og rul herefter ud med en kagerulle indtil du har en jævn flade med ca. ½ cm. tykkelse.

BAG KNÆKBRØD:
Tag det øverste stykke bagepapir af og sæt knækbrødet i ovnen. Bag ca. 25 min. indtil flot gylden. Lad afkøle på rist, hvor det vil samle sig og blive sprød. Smelt imens chokoladen over vandbad.

TOPPING:
Når dit kerne knækbrød er afkølet fordeler du smeltet chokolade over og drysser med ønsket topping. Flagesalten er guld værd, så den anbefaler jeg på det højeste.

OPBEVAR
- i lufttæt beholder på køl, gerne med mellemlægspapir imellem. Kan holde sig 1 uge.