Denne kage er til dig, der elsker
blød, knasende, salt, sødt og lækkert gange max.
Opskriften er fra e-bogen 'Et væld af lækkerier', som du får med gratis, når du bestiller ceremonial cacao hos os.
Det skal du bruge
9 stk.
Bund: 3/4 dl peanutbutter (90 g)
35 g solsikkekerner
1/2 dl havregryn
1 dadel
Karamel: 100 g dadler
1/2 dl vand
Topping: 1 dl peanuts
50 g
ceremonial cacao
Sådan gør du
Bund: Rist solsikkekerner og havregryn på en pande til det bliver gyldent. Udsten dadlen. Blend dadlen og peanutbutter og rør havregryn og solsikkerkerner i. Tryk massen ud til 1/2 cm højde på bagepapir.
Karamel: Blend dadler og vand. Fordel karamellen på bunden. Topping: Fordel peanut oven på karamellen. Hak cacaoen og smelt den ved lav varme under omrøring i en gryde. Fordel på toppen.
Sæt snickerskagen på frost i min. 30 minutter. Skær i 9 stykker.