Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Snickers Kage

Desserter & Kager

Snickers Kage

Snickers Kage

Denne kage er til dig, der elsker
blød, knasende, salt, sødt og lækkert gange max.

Opskriften er fra e-bogen 'Et væld af lækkerier', som du får med gratis, når du bestiller ceremonial cacao hos os.

Det skal du bruge

9 stk.
Bund:
3/4 dl peanutbutter (90 g)
35 g solsikkekerner
1/2 dl havregryn
1 dadel

Karamel:
100 g dadler
1/2 dl vand

Topping:
1 dl peanuts
50 g ceremonial cacao


Sådan gør du

Bund: Rist solsikkekerner og havregryn på en pande til det bliver gyldent. Udsten dadlen. Blend dadlen og peanutbutter og rør havregryn og solsikkerkerner i. Tryk massen ud til 1/2 cm højde på bagepapir.

Karamel: Blend dadler og vand. Fordel karamellen på bunden. Topping: Fordel peanut oven på karamellen. Hak cacaoen og smelt den ved lav varme under omrøring i en gryde. Fordel på toppen.

Sæt snickerskagen på frost i min. 30 minutter. Skær i 9 stykker.