Raw brownie med hvid chokolade-hindbær frosting
Du skal bruge
BROWNIE
120 g cashewnødder eller valnødder
100 g dadler uden kerner
4 spsk kakaopulver
1 spsk kokospalmesirup
70 g mandelmel
Evt. 1 dl Beautiful Chocolate Collagen
4 spsk mandelsmør eller anden nøddesmør
En knivspids havsalt
FROSTING
140 g cashewnødder (lægges i blød min. 3 timer)
Saft fra 1 citron
30 g raw kakaosmør
4 spsk kokospalmesirup
200 ml kokosmælk
1 spsk kokosolie
1/2 tsk vaniljepulver
150 g hindbær
Sådan gør du
Brownie:
Bland alle ingredienser til brownie indtil dejen kan formes til en kugle. Tryk dejen ud til et bagepapir.
Frosting:
Smelt kakaosmør og kokosolie og bland det med de iblødlagte cashewnødder sammen med resten af ingredienerne i en foodprocessor (med undtagelse af hindbærene!) til en creme. Den skal være helt glat før den er klar. Det tager lidt tid. Stil cremen på køl i 30 minutter. Vend forsigtigt hindbær i cremen og spred cremen ud over brownien. Skær i stykker og dekorere med hindbær.
Opbevares på køl.
Opskrift og foto af Niina Snijder