Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Raw brownie

Desserter & Kager

Raw brownie

Raw brownie

Lad dig forkæle med en lækker, fudgy og nærende raw brownie, fyldt med naturlige ingredienser og et boost af collagen.

Det skal du bruge

250 g. dadler, bløde og udstenet
1 spsk. honning
40 g. kakaopulver 
1 tsk. vaniljesukker
30 g. kokosmel
30 g. kakaonibs
80 g. mandler
40 g. valnødder
1/4 tsk flagesalt
20 g. neutral collagen
100 g. mørk chokolade 
1/2 dl. kokosmel, ristet

Sådan gør du

1. Kom dadler samt honning i en blender og blend indtil du har en blød masse. Tilsæt herefter kakao, vanilje og kokosmel, kakaonips, mandler, valnødder, salt og neutral collagen. Blend igen indtil du har en fast masse som smuldrer let. 

2. Find en lille form frem og for den med bagepapir. Fordel massen i formen og tryk det godt fast. Stil herefter i fryseren ca. 30 min. 

3. Smelt chokolade over et vandbad. Rist kokosmel på en pande indtil det skifter farve og dufter. 

4. Tag dine raw brownies ud fra køl og del chokoladen herover. Drys med ristet kokos samt flagesalt. Sæt på køl indtil chokoladen har sat sig og skær herefter i ønsket størrelse. Opbevar rester i lufttæt beholder på køl i op til en uge.