Lad dig forkæle med en lækker, fudgy og nærende raw brownie, fyldt med naturlige ingredienser og et boost af collagen.
250 g. dadler, bløde og udstenet
1 spsk. honning
40 g. kakaopulver
1 tsk. vaniljesukker
30 g. kokosmel
30 g. kakaonibs
80 g. mandler
40 g. valnødder
1/4 tsk flagesalt
20 g. neutral collagen
100 g. mørk chokolade
1/2 dl. kokosmel, ristet
1. Kom dadler samt honning i en blender og blend indtil du har en blød masse. Tilsæt herefter kakao, vanilje og kokosmel, kakaonips, mandler, valnødder, salt og neutral collagen. Blend igen indtil du har en fast masse som smuldrer let.
2. Find en lille form frem og for den med bagepapir. Fordel massen i formen og tryk det godt fast. Stil herefter i fryseren ca. 30 min.
3. Smelt chokolade over et vandbad. Rist kokosmel på en pande indtil det skifter farve og dufter.
4. Tag dine raw brownies ud fra køl og del chokoladen herover. Drys med ristet kokos samt flagesalt. Sæt på køl indtil chokoladen har sat sig og skær herefter i ønsket størrelse. Opbevar rester i lufttæt beholder på køl i op til en uge.