3 ting, du skal tjekke, når du vælger kollagen

Af Carolina Cia Bruun

Vil du gerne taget et tilskud af kollagen, men synes du, det er svært at vælge produkt?

Og hvad skal du overhovedet kigge efter?

Her kommer min anbefaling til 3 ting, du skal være opmærksom på, når du vælger kollagen:

1) Hvad er kollagenen lavet af?

Kollagen kan kun udvindes af animalske råvarer - ikke fra planter.

Derfor er kollagen altid baseret på dyr, enten fra hud og knogler fra gris, ko og kylling eller fra skindet fra fisk. Vores er baseret på fisk.

Jeg vil også anbefale dig, at vælge kollagen, der er certificeret. På den måde er du garanteret, at din kollagen kommer fra certificeret fiskeri.
Dermed undgå du også problematikker som overfiskning, uetiske fangstmetoder, tungmetaller og andre miljøtoxiner i din kollagen.

Læs mere om vores marine kollagen her

2) Hvad er prisen pr. gram?

Rigtig meget kollagen er enormt dyrt! Nogle produkter koster 500 kr. for 70 gram kollagen - og ofte er du bundet af et abonnement, som kan være bøvlede at komme ud af. Vær opmærksom og kig grundigt efter, hvor meget kollagen, du reelt får for pengene. Du skal simpelthen regne gramprisen ud.

Med vores marine kollagen får du 250 gram for hhv. 299 kr og 449 kr. Dvs ca. 1 kr.til 1,8 kr pr gram. Alt sammen i rigtig høj kvalitet.

Læs mere her

Spar 20% på din kollagen

Hvis du gerne vil spare penge på din kollagen, så vælg vores nye løsning, som giver dig en stor besparelse på op til 20% på Green Goddess Collagen.

Vi har nemlig gjort det muligt at få vores kollagen på abonnement - men UDEN binding, med fri fragt og med mulighed for at aflyse en levering.

Det er let og praktisk - og du sparer mange penge på det :-)

Hvis du fremover vil modtage kollagen med besparelse og fri fragt, så klik her.

 


3) Hvor meget kollagen får du reelt?

Mange produkter indeholder 'fyld' som gør, at den mængde af kollagen, som du reelt får, er ret lille. Kig emballagen godt efter, så du er sikker på, at du får en daglig mængde kollagen på min. 5 gram om dagen, hvis du vil have god og hurtig effekt.

Vi anbefaler 5-10 gram om dagen. Hvis du vil opnå rigtig god og hurtig effekt, så start ud med 10 gram. Efter en måneds tid, kan du altid nedjustere til fx 5 gram om dagen.

Bestil vores marine kollagen her

Bonus!

Måske tænker du "Kan man få vegansk kollagen"? Og nej, desværre ikke. Så støder du på et produkt, der hedder 'Collagen Booster' eller lignende, så er det ikke kollagen, men en sammensætning af vitaminer og mineraler eller et protein-produkt med udvalgte aminosyrer.

Er der andet, du gerne vil vide om kollagen? Skriv til mig på vores 'live chat' eller send en e-mail til hej@greengoddess.dk

Mange hilsner
Carolina