Nu producerer vi selv Green Goddess produkter i DK

Ærlig talt, så niver jeg næsten mig selv i armen...

Vi har nemlig det seneste mange år arbejdet intenst i kulissen på at etablere vores egen produktion af Green Goddess-produkter i smilets by, Aarhus. Det betyder, at vi nu producerer alle vores egne produkter - herunder instant juice og marine collagen - i DK. Og vi har nye innovative produkter på vej til lancering - snart!

Alt sammen giver en masse fordele for dig, der bruger vores produkter. Her vil jeg fremhæve 3 unikke fordele :-)

1) Større kontrol og sikkerhed
Først og fremmest giver egenproduktion meget større kontrol og sikkerhed for os - og dermed for dig. Vi har nu markant bedre mulighed for selv at kvalitetstjekke alle de processer, som vores produkter gennemgår meget mere detaljeret - en kontrol og sikkerhed man ikke har, når andre producerer ens produkter. Det giver en enorm tryghed, at vi selv har hænderne på roret hele tiden - og vi elsker, at vi selv udvælger de allerbedste kvalitetsråvarer til vores produkter... og sågar ser dem komme ned i bøtten.

Her kan du se vores Green Goddess-serier her:2) Mere fleksibel udvikling
Vi kommer i fremtiden til at lancere mange flere unikke Green Goddess-produkter. Flere af dem er allerede i støbeskeen og snart lancerer helt nye produkter - vi kan næsten ikke vente!

I vores egen produktion har vi et lille laboratorium, hvor vi i højere grad kan lege og eksperimentere os frem til nye produkter. Det giver os en enorm fleksibilitet og styringen over alle processer -  og samtidig kan vi blive ved med at forbedre og forfine til vi synes, at produkterne er 100%, som vi gerne vil have dem. Det giver en helt fantastisk frihed til at skabe noget meget unikt. Glæd jer!

3) Mindre transport af færdige varer og emballager
I Green Goddess vil vi gerne, at vores produkter har det mindst mulige aftryk på Moder Jord. Når vi selv har 100% kontrol over produktionen, kan vi selv vælge, hvor vores råvarer skal komme fra. Vi prioriterer - i det omfang, det er muligt - ingredienser som er produceret i DK eller tættest muligt på.

Med produktion i DK minimerer vi både den distance, som vores produkter skal transporters fra produktion til vores lager OG den distance, som vores emballager transporteres før brug.

4) Endnu større rabat på abonnementer
Med egenproduktion får vi også mulighed for at give større rabatter til vores kunder. Derfor er vi startet med at give markant højere rabat på vores collagen abonnementer. Det betyder, at du får 20% rabat uanset variant.

Læs mere her

Her kan du se vores Green Goddess collagen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nye kompetencer i vores team
Egenproduktion har selvfølgelig krævet en masse nye kompetencer i vores Green Goddess team. Derfor har vi fået nye kollegaer og jeg har fået en ny erfaren partner med om bord, Caspher Hegnet Holm, som har 10 års erfaring fra vores branche med udvikling af fødevarer og kosttilskud.

Vi ses ude i butikkerne!
Vores egen produktion gør det også muligt at lancere Green Goddess-sortimentet ude i butikkerne. Så fremover kan du finde os på hylderne i bl.a. helsekostbutikker, klinikker og en masse andre steder. Spørg efter vores produkter - har de dem ikke kan de måske skaffe dem hjem til dig :-)

Tusind tak fordi du læser med - og følger Green Goddess. Det betyder mere end du aner <3

Kærligst,
Carolina