Alle abonnementsbetalinger hos https://greengoddess.dk foregår med betalingskort (Visakort og Mastercard). Alle betalingsgebyrer afholdes af Green Goddess ApS og er således indeholdt i de oplyste produktpriser. Du har adgang til at se dine tidligere betalinger og ordrer, når du logger ind via profil-ikonet oppe i højre hjørne. Vi gør opmærksom på når du som forbruger betaler med et internationalt betalingskort, som fx Visa og MasterCard, sker der automatisk en reservation af beløbet på dit kort, indtil beløbet trækkes eller reservationen ophæves.  

Alle ydelser købes af Green Goddess ApS, Sydhavnsgade 7, 8000 Aarhus C (CVR Nr.: 37067342). Betalinger gennemføres af Shopify Payments (Stripe).

Accept af abonnementsbetingelser

Når du accepterer de gældende abonnementsbetingelser på https://greengoddess.dk, accepterer du, at https://greengoddess.dk (Green Godddess ApS) må trække det oplyste beløb for medlemskab periodevist, indtil du vælger at opsige dit abonnement.

Du modtager en kvittering på e-mail ved dit første køb, der indeholder information om dit abonnement. Efterfølgende kvitteringer vil kunne findes, når du er logget ind på din kundeprofil på greengoddess.dk.

Opsigelse af abonnement og bindingsperiode

Du kan opsige dit medlemskab, når det passer dig, og abonnementet ophører herefter. 

Log ind i kundeportalen og klik på "Administrer abonnement" for at komme til abonnementssiden. Her klikker du på "tilgå abonnement" og kan vælge at springe over eller annullere i venstre spalte. Du kan til enhver tid genaktivere dit abonnement. Kontakt os på chatten eller hej@greengoddess.dk om du får brug for hjælp. Efter et abonnement er opsagt, vil der ikke blive trukket yderligere på din konto, medmindre du selv vælger at genaktivere dit medlemskab.

Såfremt dit betalingskort snart udløber eller er udløbet, skal du bruge dit nye betalingskort ved din næste ordre. Log ind i kundeportalen og klik på "Administrer abonnement" for at komme til abonnementssiden. Vælg menupunktet "Betalingsmetoder" og vælg "rediger" for at opdatere dine kortoplysninger.

Du kan også kontakte vores kundeservice, hvis du ønsker hjælp. 
Vi sidder klar på hej@greengoddess.dk og på chatten samt tlf. 5388 9975.

Fortrydelsesret

Til dit abonnement på https://greengoddess.dk er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter aftalen blev indgået. Dit abonnement tages i brug, når du gennemfører en ordre til abonnementspris på https://greengoddess.dk. Din fortrydelsesret er kun gældende fra den dag, aftalen blev indgået, og ikke ved den løbende abonnementsbetaling.

I praksis betyder det i vores webshop, at du til enhver tid kan opsige dit abonnement. Bemærk: vi tager ikke fødevarer retur pga. dansk fødevarelovgivning.