6 dl cashewnødder, blødlagt i vand i ca. to timer 1 dl rismaltsirup, honning eller kokospalmesirup
2 spsk. lecithingranulat
4 spsk. kokosolie 1 spsk. kakaosmør 2 dl ægte blåbær, friske eller frosne (bruger du frosne bær, så lad dem tø lidt op og hæld væsken fra) 2 tsk FiberHUSK eller fint malede chiafrø PYNT: friske blåbær og spiselige blomster.
Sådan gør du
KAGEBUND: Hak paranødderne fint eller mal dem til mel i en kaffekværn. Kør dadler, kokosolie og vaniljepulver i blender til en jævn masse. Ælt sammen med nøddemel og morbær. Gør en springform klar med bagepapir og fordel dejen i bunden af formen.
BLÅBÆRCREME: Kør cashewnødderne i en blender med sirup, lecitingranulat, kokosolie og kakaosmør til en fin creme uden klumper eller synlige stykker af cashewnødder. Hæl blåbær i og bland igen. Til slut tilsættes chiafrø eller FiberHUSK, og der blendes en sidste gang. Hæld cremen over bunden og sæt kagen i fryseren i en time, før du fjerner siderne på springformen og bagepapiret. Pynt med friske blåbær. Se flere opskrifter i bogen Rawcake
Få 7 lækre suppe opskrifter
Skriv dig op til vores nyhedsbrev fyldt med opskrifter, tips, tricks, 'must haves' og en masse andet.