Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
Power Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Vital Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
Power Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Blåbærdrøm

Blåbærdrøm
En drøm af en lilla kage, både frisk, sød og meget smuk.

ca. 8-10 portioner

Det skal du bruge

KAGEBUND
2 dl paranødder
1 dl dadler, uden sten
2 spsk. kokosolie
1 tsk vaniljepulver
1/2 dl tørrede morbær, groft hakket 

BLÅBÆRCREME
6 dl cashewnødder, blødlagt i vand i ca. to timer
1 dl rismaltsirup, honning eller kokospalmesirup
2 spsk. lecithingranulat
4 spsk. kokosolie
1 spsk. kakaosmør 
2 dl ægte blåbær, friske eller frosne (bruger du frosne bær, så lad dem tø lidt op og hæld væsken fra)
2 tsk FiberHUSK eller fint malede chiafrø PYNT: friske blåbær og spiselige blomster.

Sådan gør du

KAGEBUND: Hak paranødderne fint eller mal dem til mel i en kaffekværn. Kør dadler, kokosolie og vaniljepulver i blender til en jævn masse. Ælt sammen med nøddemel og morbær. Gør en springform klar med bagepapir og fordel dejen i bunden af formen.

BLÅBÆRCREME: Kør cashewnødderne i en blender med sirup, lecitingranulat, kokosolie og kakaosmør til en fin creme uden klumper eller synlige stykker af cashewnødder. Hæl blåbær i og bland igen. Til slut tilsættes chiafrø eller FiberHUSK, og der blendes en sidste gang. Hæld cremen over bunden og sæt kagen i fryseren i en time, før du fjerner siderne på springformen og bagepapiret. Pynt med friske blåbær. Se flere opskrifter i bogen Rawcake