Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Blåbærdrøm

Desserter & Kager

Blåbærdrøm

Blåbærdrøm

En drøm af en lilla kage, både frisk, sød og meget smuk.

ca. 8-10 portioner

Det skal du bruge

KAGEBUND
2 dl paranødder
1 dl dadler, uden sten
2 spsk. kokosolie
1 tsk vaniljepulver
1/2 dl tørrede morbær, groft hakket 


BLÅBÆRCREME
6 dl cashewnødder, blødlagt i vand i ca. to timer
1 dl rismaltsirup, honning eller kokospalmesirup
2 spsk. lecithingranulat
4 spsk. kokosolie
1 spsk. kakaosmør 
2 dl ægte blåbær, friske eller frosne (bruger du frosne bær, så lad dem tø lidt op og hæld væsken fra)
2 tsk FiberHUSK eller fint malede chiafrø PYNT: friske blåbær og spiselige blomster.

Sådan gør du

KAGEBUND: Hak paranødderne fint eller mal dem til mel i en kaffekværn. Kør dadler, kokosolie og vaniljepulver i blender til en jævn masse. Ælt sammen med nøddemel og morbær. Gør en springform klar med bagepapir og fordel dejen i bunden af formen.

BLÅBÆRCREME: Kør cashewnødderne i en blender med sirup, lecitingranulat, kokosolie og kakaosmør til en fin creme uden klumper eller synlige stykker af cashewnødder. Hæl blåbær i og bland igen. Til slut tilsættes chiafrø eller FiberHUSK, og der blendes en sidste gang. Hæld cremen over bunden og sæt kagen i fryseren i en time, før du fjerner siderne på springformen og bagepapiret. Pynt med friske blåbær. Se flere opskrifter i bogen Rawcake