10 års fødselsdags-lagkage
Green Goddess fylder 10 år, og det skal fejres med en fest af en lagkage. Vi har givet den max gas med alt det gode og lækker pynt!
Selve lagkagebundene er lækre og svampede. De er naturligvis glutenfri og uden tilsat sukker.
Opskriften er enorm let! Kom blot ingredienserne i en blender, kør og voilá - dejen er klar!
Brug evt. lidt af vores Chai blend i dejen - det smager virkelig lækkert!
Du skal bruge
(til 2 bunde eller én kage)
- 2 bananer
- 7 dadler
- 2 spsk honning eller sirup
- 4 æg
- 6 spsk olie
- 100 g mandelmel (eller anden meltype)
- 75 g kakaopulver
- 2 tsk bagepulver
- 1 knivsspids salt
- Evt. 2 spsk collagen Pure Natural
- Evt. 2 tsk Chai blend for lækker chai smag - kan varmt anbefales!
Sådan gør du
Kom alle ingredienserne i en blender eller en food processor, og køre massen glat. Kom herefter massen i en 20 cm. springform med bagepapir.
Bag ved 175 grader. Hvis du bager en kage er bagetiden 35-40 minutter. Hvis du bager lagkagebunde er bagetiden 20 minutter pr stk.
Fremgangsmåden er, at du kommer massen i 2 springforme eller kommer 1/2 af massen i, så du får en lagkagebund. Gentag, hvis du vil have to to lagkagebunde.
Vi har lagt flødeskum med vaniljepulver og hindbær mellem lagkagebundene.
Vi har pyntet kagen festligt med flødeskum med bær og et par drys af vores Cacao Blend. Du kan også bruge sojaskum i stedet for flødeskum, hvis du vil have en laktosefri version af kagen.













