Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant JuiceVital Instant Juice
Vital Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Glutenfri æbleskiver

Desserter & Kager

Glutenfri æbleskiver

Glutenfri æbleskiver

Intet siger jul som æbleskiver, men traditionelle opskrifter indeholder ofte hvedemel, sukker og usunde olier. Her får du glutenfri æbleskiver, som både er luftige, nemme at lave, og som smager skønt. 

Opskriften er perfekt til dig, der vil servere en klassiker uden gluten og med bedre ingredienser. De er lige til at sætte tænderne i uden dårlig samvittighed

Bemærk: Opskriften kræver en æbleskivepande.

Det skal du bruge til ca. 20 stk.

  • 1 æg
  • 70 g. rismel
  • 20 g. kartoffelmel
  • ¼ tsk. stevia sød
  • ¾ tsk. loppefrøskaller
  • 1,6 dl. rismælk
  • 15 g. kokosolie + kokosolie til stegning
  • 2 tsk. citronsaft med skræl af citron
  • ¼ tsk. natron
  • et lille drys koriander
  • ½ tsk. kardemomme
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • 2 tsk. agavesirup

Sådan gør du

  1. Del ægget i hvide og blomme og pisk hviden stiv i en skål.

  2. Bland loppefrøskaller med rismælk, citronsaft og æggeblomme i en anden skål og lad loppefrøskallerne suge væde til sig ca. 10 minutter.

  3. Afvej i mens de tørre ingredienser.

  4. Smelt kokosolien i æbleskivepanden.

  5. Pisk de tørre ingredienser sammen med loppefrøskaller, rismælk og æggeblomme.

  6. Tilsæt agavesirup og kokosolie.

  7. Vend til sidst æggehviderne i.

  8. Sørg for æbleskivepande er godt smurt med kokosolie inden dejen fyldes i. Hvert æbleskivehul fyldes ca. halvvejs op med dej.

  9. Når dejen begynder at være fast i kanten vendes den forsigtigt rundt med f.eks. en strikkepind, så den ubagte dej løber ned og den bagte halvdel kommer ovenpå.

  10. Serveres med f.eks. blommemarmelade og Sukrin flormelis.

Tip

I gamle dage var æbleskiver en skive æble dyppet i dej og stegt. Senere kom man et lille stykke æble i hver æbleskive, inden den blev vendt rundt. Prøv det! Det smager skønt!