Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Tilbud Nyhed Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris223,00 DKK Normalpris279,00 DKK
Detaljer
Tilbud Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris383,00 DKK Normalpris479,00 DKK
Detaljer
Tilbud POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer
Tilbud Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer
Tilbud VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer
Tilbud Nyhed Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris223,00 DKK Normalpris279,00 DKK
Detaljer
Tilbud Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris383,00 DKK Normalpris479,00 DKK
Detaljer
Tilbud POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer
Tilbud Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Glutenfri æbleskiver

Desserter & Kager

Glutenfri æbleskiver

Glutenfri æbleskiver

Ca. 20 stk.

Man kan bare ikke komme uden om æbleskiver i julen. Desværre er de færdiglavede, man kan købe i supermarkederne, lavet på hvedemel, sukker og hydrogenerede olier. Disse æbleskiver er dog lige til at sætte tænderne i uden dårlig samvittighed. Opskriften kræver en æbleskivepande (kan købes hos isenkræmmere til ca. 300 kr.).

Det skal du bruge

1 æg
70 g. rismel
20 g. kartoffelmel
¼ tsk. stevia sød
¾ tsk. loppefrøskaller
1,6 dl. rismælk
15 g. kokosolie + kokosolie til stegning
2 tsk. citronsaft med skræl af citron
¼ tsk. natron
et lille drys koriander
½ tsk. kardemomme
¼ tsk. vaniljepulver
2 tsk. agavesirup

Sådan gør du

Del ægget i hvide og blomme og pisk hviden stiv. Bland loppefrøskaller med rismælk, citronsaft og æggeblomme og lad loppefrøskallerne suge væde til sig ca. 10 minutter. Afvej i mens de tørre ingredienser. Smelt kokosolien i æbleskivepanden. Pisk de tørre ingredienser sammen med loppefrøskaller, rismælk og æggeblomme. Tilsæt agavesirup og kokosolie. Vend til sidst ægge- hviderne i.

Sørg for æbleskivepande er godt smurt med kokosolie inden dejen fyldes i. Hvert æbleskivehul fyldes ca. halvvejs op med dej, og når dejen begynder at være fast i kanten vendes den forsigtigt rundt med fx en strikkepind, så det ubagte dej løber ned og den bagte halvdel kommer ovenpå.

Serveres med fx blommemarmelade og Sukrin flormelis.

Tip: Tidligere var æbleskiver en skive æble dyppet i dej og stegt. Senere kom man et lille stykke æble i hver æbleskive, inden den blev vendt rundt. Prøv det! Det smager skønt!