Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Brunkager - eller som raw kugler

Desserter & Kager

Brunkager - eller som raw kugler

Opskrift på brunkager uden æg og mælk

Brunkager er endnu en juleklassiker, og duften af de mange krydderier i køkkenet er virkelig dejligt. Her i en version, der kan bages eller laves som raw kugler.

Opskriften er uden gluten, æg, mælk og tilsat sukker, så den er velegnet til veganere, mange allergikere og dem, der ønsker at undgå raffineret sukker.

Det skal du bruge

  • 100 g. bløde dadler, fx medjoul
  • 50 g. kokospalmesirup/ dadelsirup
  • 30 g. vegansk smør/ kokosolie
  • 25 g. pomeransskal eller appelsinskal, hakket
  • 25 g. grofthakkede mandler
  • 2 tsk. fintrevet citronskal
  • 3 tsk. kanel
  • 1 tsk. stødt nellike
  • 3 tsk. kardemomme
  • 1 nip salt
  • 180 g. mandelmel

Sådan gør du

  1. Blend dadlerne sammen med smørret og sirup, til du har en blød dadelmasse.

  2. Ælt dadelmassen grundigt med pomeransskal, grofthakkede mandler, citronskal, kanel, stødt nellike, kardemomme, salt og til sidst mandelmel.
  3. Tril enten dejen til kugler og spis dem, som de er: lækre, saftige raw brunkagekugler.

    Eller

    Tril én lang 'pølse', der er ca. 5 cm i diameter, sæt på køl og skær ud i 0,5 cm skiver og læg dem på en bageplade. Bag i ovnen ca. 10 min. ved 180 grader. Hold godt øje med dem! De bliver sprøde i kanten og "chewy" indeni.