Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant JuiceVital Instant Juice
Vital Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Æbleglögg

Æbleglögg

Æblegløgg

Julemåneden er også lig med glögg tid. Denne hvide, hjemmelavede glögg ekstrakt kan du vælge at spæde op med mere æblesaft, hvidvin eller lys rom.

Det skal du bruge

  • Ca. 1,5 liter god æblejuice
  • 2–3 øko appelsiner i skiver uden skræl og det hvide
  • 6 stykker hel kanel
  • 5–10 kardemommefrø, let trykket, så kernerne kommer ud af skallen
  • 2 hele anis
  • ½ tsk hele nelliker
  • 4 spsk kokossukker eller kokospalmesirup

Tip: Vær kreativ med julekrydderier. Du kan f.eks. bruge stjerneanis, frisk ingefær og/eller en vaniljestang. Kog evt. et par dadler med for sødme.

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienser i en stor gryde og bring i kog. Lad simre stille i ca. 15 minutter. Lad ekstrakten trække i cirka 24 timer – kan smages på undervejs.

  2. Smut evt. mandler og læg rosiner i blød, fx i rom, hvis du ønsker det.

  3. Efter 24 timer sies ekstrakten. Lav glögg ved at blande lige dele glögg ekstrakt og æblesaft og varm forsigtigt op. Smag til med ekstra kokossukker, da glögg gerne må være sød.

  4. Kom 1 spsk hakkede mandler og evt. iblødsatte rosiner i smukke glas, og hæld den varme glögg over. Server med en lang ske, så mandler og rosiner kan fiskes op undervejs.

Variant: Brug evt. hvidvin i stedet for mere æblesaft og tilsæt lidt lys rom til sidst, hvis du ønsker det.

Opskrift med inspiration fra SundSans.dk