Forkæl dig selv med denne uimodståelige opskrift på peanutbutter-snacks, der har et strejf af varmende krydderier som kanel, ingefær og nellike. Perfekt til julemånederne, når du vil overraske gæsterne eller forkæle dig selv.
110 g. peanutbutter
3 spsk. ahornsirup
1/4 tsk. vaniljepulver
1 tsk. kanel
1/2 tsk. ingefær
1 nip nellike
1 nip salt
40 g. blendet mandler (eller mandelmel)
Græsk yoghurt eller plantebaseret alternativ
Jordbær
Tip: Du kan også forme "nissehuerne" med marcipan og tilsætte naturlig frugtfarve i stedet for jordbær.
Kom alle ingredienser til bunden i en skål og bland dem godt sammen, dejen skal være fast men blød. Tril til kugler og sæt på tallerkenen, tryk dem en smule flade. Sæt på køl 30 min.
Klargør jordbær ved at skære bunden af. Kom en smule yoghurt på peanut-bunde, placer jordbær ovenpå og top med en smule yoghurt på jordbærspidsen. Nyd frisklavede.
Peanut-bundene uden topping kan gemmes 3-4 dage på køl, og toppes lige inden de skal spises.