Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Proteinbar med dadler

Brød & Crackers

Proteinbar med dadler

Proteinbarer

Hvis du har dadler og protein, så kan du komme de fleste nødder og kerner i - og det bliver kun bedre med chokolade!

Vi har lavet et forslag her!

Det skal du bruge

(Til 8 stk.)
220 g dadler (uden sten)
45 g Pure Power proteinpulver eller Chocolate Lover proteinpulver (godt 2 scoops)
30 g græskarkerner
25 g kakao
½ tsk flagesalt
½ tsk vaniljesukker
30 g hasselnødder
50 g cashewnødder
30 g chokoladeknapper
60 g chokolade, topping
Flagesalt

Evt proteinbar-form (som selvfølgelig kan bruges til alt mulgit andet også)


Sådan gør du

I en foodprocessor tilsættes dadler, proteinpulver, græskarkerner, kakao, salt og vanilje. Blend indtil du opnår en homogen, dej-lignende konsistens. Det kan i starten blot ligne smuldre, men efter at have blendet nok vil massen samle sig.

Tilsæt hasselnødder, cashewnødder og chokolade og blend/puls indtil ønsket tekstur er opnået. Jeg kan godt lide der stadig er bid og mindre stykker nødder, men det er helt op til dig.

Find formen frem. Fordel massen jævnt og tryk den godt ned i formene. Stil i fryseren i minimum 30 minutter før du tilføjer evt. topping.

Ønsker du ingen topping, stilles formen i fryser og barerne tages ud af formen efter ca. 1 time. Opbevares derefter i køleskab. Du kan også trille massen til proteinkugler og overtrække med eller uden chokolade.

Chokolade topping:
Tag dine barer ud af fryseren og overtræk med smeltet chokolade på toppen og drys med flagesalt.

Opbevar dine barer i køleskab i op til 2 uger eller på frys op til 1 måned.