Hvis du har dadler og protein, så kan du komme de fleste nødder og kerner i - og altid med chokolade ;-) Vi har lavet et forslag til opskrift her!
(Til 8 stk.)
220 g dadler (uden sten)
45 g Pure Power proteinpulver eller Chocolate Lover proteinpulver (godt 2 scoops)
30 g græskarkerner
25 g kakao
½ tsk flagesalt
½ tsk vaniljesukker
30 g hasselnødder
50 g cashewnødder
30 g chokoladeknapper
60 g chokolade, topping
Flagesalt
I en foodprocessor tilsættes dadler, proteinpulver, græskarkerner, kakao, salt og vanilje. Blend indtil du opnår en homogen, dej-lignende konsistens. Det kan i starten blot ligne smuldre, men efter at have blendet nok vil massen samle sig.
Tilsæt hasselnødder, cashewnødder og chokolade og blend/puls indtil ønsket tekstur er opnået. Jeg kan godt lide der stadig er bid og mindre stykker nødder, men det er helt op til dig.
Find formen frem. Fordel massen jævnt og tryk den godt ned i formene. Stil i fryseren i minimum 30 minutter før du tilføjer evt. topping.
Ønsker du ingen topping, stilles formen i fryser og barerne tages ud af formen efter ca. 1 time. Opbevares derefter i køleskab. Du kan også trille massen til proteinkugler og overtrække med eller uden chokolade.
Chokolade topping:
Tag dine barer ud af fryseren og overtræk med smeltet chokolade på toppen og drys med flagesalt.
Opbevar dine barer i køleskab i op til 2 uger eller på frys op til 1 måned.