Chokolade Mousse Iscreme
Det skal du bruge
UDSTYR blender, evt. en ismaskine
1 dåse kokosmælk
4 spsk. kokospalmesukker
1 dl rå kakao
2 spsk lechitin granulat eller 1 pastauriseret æggeblomme
1 spsk. mandelsmør
1/2 dl groft hakket raw chokolade
Evt. drys med rå kakaonibs
Sådan gør du
Blend alle ingredienser- på nær hakket chokolade -og køl cremen ned i køleskabet - det er dog ikke nødvendig, hvis du har en ismaskine.
Hæld den afkølede creme i din ismaskine og følg instrukserne. Tilsæt den hakkede chokolade under omrøringen.
Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer - men rør gerne i den ca. hvert 20. minut, til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård, kan du gøre isen cremet igen ved at køre den gennem en food processor eller blender.
Drys med rå kakaonibs eller smeltet chokolade inden servering.
Opskriften er fra Sommerdesserter
Fotograf: Cophia Nirrvana