Protein chokoladeis med chokosauce
En proteinrig is, som sagtens kan udgøre et lækkert og mættende morgenmåltid.
2 frosne bananer i skiver
1 scoop Plantforce Synergy proteinpulver med chokolade eller vaniljesmag
1 spsk rå kakao
1 spsk kokospalmesirup
1 dl plantemælk eller mineralmælk
CHOKOLADESAUCE
1 tsk kokospalmesirup
1 spsk kokosolie, smeltet
evt. 2 dråber god stevia (kan udelades)
1 tsk rå kakao
Opskriften er fra Nyd dig slank
Fotograf: Camilla Hey
Til 2 personer
Det skal du bruge
IS2 frosne bananer i skiver
1 scoop Plantforce Synergy proteinpulver med chokolade eller vaniljesmag
1 spsk rå kakao
1 spsk kokospalmesirup
1 dl plantemælk eller mineralmælk
CHOKOLADESAUCE
1 tsk kokospalmesirup
1 spsk kokosolie, smeltet
evt. 2 dråber god stevia (kan udelades)
1 tsk rå kakao
Sådan gør du
Rør først isen ved at blende rå kakao, proteinpulver og yaconsirup med mandel- eller hampefrømælk. Tilsæt derefter de frosne bananer og blend godt. Har du ikke en kraftig blender, som fx en VitaMixer, kan det være en god idé at bruge en stavblender eller en food processor i stedet. Tilbered chokoladesaucen ved at røre yaconsirup eller kokospalmesirup, smeltet kokosolie, stevia og rå kakao godt sammen. Tip: Hvis du ikke har køkkenudstyr, som er kraftigt nok til at blende frosne bananer, kan du også bare bruge bananer, som ikke er frosne, blende det hele som en smoothie, og fryse massen i isforme til ispinde i stedet.Opskriften er fra Nyd dig slank
Fotograf: Camilla Hey