Stracciatella N'ice Cream

Se hvilke ismaskiner vi anbefaler her

Det skal du bruge

UDSTYR ispindeform og evt en ismaskine.

INGREDIENSER (6-8 ispinde)
1 dåse kokosmælk
3 spsk kokospalmesirup
2 æggeblommer eller 1 spsk lecithin granulat
1 tsk vaniljepulver

Chokolade
5 klumper kakaomasse
3 klumper kakaosmør
3 spsk kokospalmesirup
Eller smelt en god plade chokolade

Sådan gør du

Bland ingredienserne til isen i en skål og rør godt rundt (bruger du lecithin granulat, skal massen blendes først). Sæt skålen i fryseren i 30 - 45 minutter. Rør evt et par gange under vejs.

Smelt chokolademasse, kakaosmør og kokospalmesirup og rør sammen. Tag skålen ud af fryseren og rør den smeltede chokolade i isen. Hæld med det samme isen i din isform.

Goddess Tip: Har du en ismaskine, så lave isen færdig og spis evt med det samme ;-) Eller hæld i en isform.