Raw Cream Cheese
En vegetabilsk smøreost, som også kan bruges som dip til grøntsager. Vil du spare på nødderne, kan du bruge 15 cm courgette uden skræl i stedet. Du kan også erstatte pinjekerner med solsikkekerner.
1 dl cashew- eller maccadamianødder, udblødt i vand i 2 timer
½ dl pinjekerner
Evt. lidt citronsaft Himalayasalt
1 tsk b-gærflager
5 spsk vand
Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm
Lækker til Raw Canneloni og grønkålsrilette
Til ca. 2 dl
Det skal du bruge
UDSTYR blender eller foodprocessor1 dl cashew- eller maccadamianødder, udblødt i vand i 2 timer
½ dl pinjekerner
Evt. lidt citronsaft Himalayasalt
1 tsk b-gærflager
5 spsk vand
Sådan gør du
Blend alle ingredienser til en cremet smøreost. Du kan tilsætte ekstra vand, hvis du ønsker at gøre osten mere flydende. Smag til med b-gærflager og salt.Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm