Trærens med probiotika - og uden skrap kemi

Har du det også lidt svært med de 'klassiske' kemifyldte løsninger til at fjerne skidt og snavs udenfor? Løsninger, der alt for ofte indeholder uønsket kemi, som forurener miljøet?

Det har jeg - helt vildt faktisk...!

Og jeg vil ikke bare lukke øjnene for det - og det håber jeg heller ikke, at du vil.

Derfor blev jeg glad, da danske Byoms lancerede en effektiv, grøn Outdoor-serie til at rengøre havemøbler, terrasser, drivhus - ja, alle de steder, hvor der bliver 'grønt' i løbet af vinteren.

De to nye Byoms Outdoor er 100% bionedbrydelige - og som i alle deres andre løsninger er det probiotika, der gør jobbet.

Lige nu kan du bestille Byoms to nye Outdoor-løsninger

Outdoor Wood Cleaner
Probiotisk outdoor trærens - super drøj!

Byoms Outdoor

Outdoor Wood Cleaner

Byoms har skabt en outdoor version, som blandt andet er beriget med hasselnøddeolie. Resultatet er en virkelig effektiv, økonomisk og naturlig hjælper til din træterrasse, havemøbler, rækværk, mv.
Alle ingredienser er bionedbrydelige, så du kan med god samvittighed hælde overskudsvand og -sæbe ned i jorden/græsplænen. Rækker op til 200 m2 dybderens af terrasse.

Bestil Outdoor Wood Cleaner her
Byoms Outdoor-serieren er fri for parfume, konserveringsmidler og andre allergifremkaldende stoffer. Produktet er bl.a, EcoCert-certificeret og emballagen er lavet af 100% genbrugt plastik (!)Outdoor Allround Cleaner

Bionedbrydelig outdoor til allround rengøring.
Outdoor Allround Cleaner er den hurtige og nemme løsning, når du skal rengøre dit udekøkken, grill, bordplade, legetøj, udendørs lamper osv.

Klar til brug, blot spray lad virke et par minutter evt. skrub med børste og tør efter med fugtig klud.

Allround Cleaner’s ingredienser er af naturlig oprindelse og dermed 100 % biologisk nedbrydelige.

Bestil Outdoor Allround Cleaner herOm løsningerne fra danske Byoms

Vidste du, at du kan rengøre dit hjem, tøj, møbler, mv. med sunde bakterier?

Nemlig med probiotika, som fjerner lugt og spreder gode probiotiske bakterier, som bekæmper de uønskede bakterier.

Du kender sikkert probtiotika - kosttilskuddet, der fremmer gode bakterier og balance i din mave og tarm. Men vidste du, at du også kan få vaske- og rengørings-løsninger med netop disse sunde bakterier? Det er ganske enkelt genialt!

Fordi:

Overalt i hjemmet findes bakterier, der giver dårlig lugt og har negativ indvirkning på fx. indeklima.

Ved almindelig rengøring forsøger vi, at dræbe de problematiske bakterier, vi desinficerer, men bakterierne kommer meget hurtigt igen.

Når du gør rent med probiotika, spredes de gode bakterier ud på overfladerne og begynder en kamp mod de uhensigtsmæssige bakterier.
De gode bakterier spiser skidt og snavs (og sved), formerer sig og vokser sig hurtigt store og overtager på den måde pladsen fra de dårlige bakterier.

Spar vasketøj og skab bedre indeklima
Når du rengør og opfrisker dit tøj med probiotika, fjerner du dårlig lugt - fx sved - og dårlige bakterier. På den måde kan du undgå at vaske dit tøj, når det ikke er synligt beskidt. De probiotiske sprays er særlig gode på fx. strik, sko, fine skjorter og bukser, kjoler, jakker, mv. Og selvfølgelig også i sengen og i sofaen.

Med de probiotiske bakterier vil du også over tid skabe et bedre indeklima, fordi de gode bakterier i alle Byoms rengøringsprodukter 'stjæler' pladsen fra de dårlige, fx husstøvmider. Du kan også bruge de probiotiske sprays som lugtfjerner på badeværelset og som opfrisker i alle andre rum.

De gode bakterier arbejder videre, når du stopper
De gode bakterier fortsætter med at formere sig i op til otte dage efter, du har gjort rent. Ligesom probiotiske kosttilskud holder din mave i balance vil de gode bakterier holde balancen ved lige i dit hjem, dit tøj, dine gummistøvler, din sportstaske, din seng, osv osv.

Og der ligger naturligvis videnskabelig dokumentation bag effekten af probiotisk rengøring.

Se hele Byoms rengøringsserie her