Har du tyndt hår eller døjer du med hårtab?

Så er du absolut ikke alene! Jeg har selv døjet med det (se mine før og efter billeder nederst på denne side), og jeg får generelt mange spørgsmål om løsninger til tyndt hår. 

Derfor har jeg testet forskellige løsninger og udvalgt de produkter, som jeg både synes er effektive, og som jeg kan stå 100% inde for. Dvs. rene produkter, der ikke indeholder fx syntetiske hormoner, men som giver øget vækst på baggrund af naturlige ingredienser.

Tip 1) Growth/activation serum
- hvis du døjer med manglende hårvækst og hårtab
Jeg har testet denne 'growth serum' igennem længere tid - en hårtabsløsning, der er klinisk testet fra danske fra Scandinavian Biolabs. Tests viser, at serummet kan reducere hårtab med op til 60% allerede på 45 dage. Det lyder måske nærmest lidt for fantastisk, men jeg må sige, at vi fra rigtig mange gode tilbagemeldinger på løsningen. Og så er produktet dansk udviklet - det synes jeg er et stort plus! 

Bestil Growth Serum her

-> Se alle produkterne i serien - der er gode rabatter på sampakker :-)

Growth serum

Tip 2) Brug en mild shampoo
Vælg en shampoo, som ikke indeholder hverken parabener, sulfat eller silikone. Disse ingredienser kan nemlig også hæmme hårvækst. Denne shampoo hhar hjulpet mig med at skrue ned for hårvasken, så jeg kun vasker hår ca. én gang om ugen. Hyppig hårvask slider nemlig også på håret - især hvis du bruger en shampoo med de nævnte ingredienser. Og så holder en shampoo jo rigtig lang tid, hvis man ikke vasker mere end et par gange i ugen. 

Bestil hårshampoo her

-> Se alle produkterne i serien - der er gode rabatter på sampakker :-)

Bestil shampoo her

Tip 3!
Plej dit hår gennem indtag af B8 og zink.

Beautiful Chocolate indeholder biotin, der bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og slimhinder samt zink, der bidrager til at vedligeholde normal hår, hud og negle.

Bestil Beautiful Chocolate Marine Collagen her

 

Tip 4) Sov med håret i en knold eller i en fletning

Det slider på håret, når vi ligger på det hele natten. Derfor kan du passe på dit hår ved at sove med det i en løs knold eller i en fletning. Det gør jeg selv hver nat :-)

Sov med håret i en fletning eller knold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip 5) Ødelægger du dit hår med din hårbørste?

Det gjorde jeg! Når mit hår filtrede (og det gjorde det tit), og jeg ikke kunne rede det ud, ja... så redte jeg bare hårdere. Og det ødelægger håret hver eneste dag. Men det tænkte jeg ikke over...

En af de ting, der har gjort at mit hår kan blive længere er helt klart vores ion-hårbøste, som reder håret nænsom ud - uden at ødelægge. Den trækker også olierne fra hårbunden ud i hårstrået, så det bliver mere glansfuldt.

Jeg er VILD med den hårbørste, og jeg vil gerne give dig muligheden for at prøve den. Bestil hårbørsten her - og få 30% rabat med koden 'hårbørste'

Bestil ion-hårbørsten her 

 

 

 

 

 


Før/efter billeder

Her ser du mine før og efter billeder. Jeg synes, billeder er sammenlignelige, fordi de begge er fra et photoshoot, hvor der var en frisør, der satte håret. Jeg synes selv forskellen er enorm, og min egen følelse og fornemmelse er, at jeg har fået meget meget mere hår :-)

Skriv til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål - hej@greengoddess.dk. Vi hjælper altid gerne.

Kærlig hilsen
Carolina

Før og efter billeder