Spar tid, penge og reducer madspild

Kender du følelsen af, at det er uoverskueligt at leve sundt? At du ikke ved, hvad du skal handle ind? Hvad du kan forberede og i det hele taget, hvordan du planlægger din mad, så den giver god basis for en masse lækre sunde måltider?

Så hent inspiration i vores gratis ebog om FOODPREPPING her

Vi møder ofte mennesker med den udfordring. Og fælles for dem er, at de virkelig gerne vil leve sundere, men de ved ikke, hvordan de skal gribe det an. Og de synes, det er svært at få det til at være simpelt og let. Indvendinger som; ‘Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte’ Det er derfor vi har skrevet denne bog.

Vi tager dig i hånden og svarer på dine spørgsmål. ‘Det tager da alt for lang tid’ - Vi tør godt love, at du får tiden trefoldigt igen. ‘Jamen, det ser så let ud, når I gør det’ – Yes! Øvelse gør mester. Du er allerede på vej! ‘Jeres køleskabe er altid fyldte med ting, man let kan lave noget lækkert af’ – Nemlig! Det er det food prepping kan!

Du vil opleve, at det bliver meget mere inspirerende at åbne dit køleskab, fordi du altid har mulighed for at lave noget lækkert og sundt. ‘Det er også bare, fordi I ved en masse om mad’ – Food prepping kræver hverken kokkehue eller michelin-stjerner.

Det kræver mest af alt et par timer og masser af lyst. “Jamen, det er svært at vide, hvor meget jeg skal food preppe” Prøv dig frem indtil du får erfaring med det. Mængden varierer altid fra familie til familie.

 

Og så kan du altid preppe lidt i løbet af ugen. Hent vores gratis ebog om FOODPREPPING her Food prepping er hot. Og det er det, fordi det virker. Food prepping er et af vores allerbedste råd, hvis du gerne vil ændre dine spisevaner.

Og det er det fordi, det gør det simplere og lettere at træffe gode valg. Food prepping handler rigtig meget om planlægning og lyst. For mon ikke det er sådan, at jo mere lyst vi har, desto sjovere bliver det og desto større er chancen for, at få den nye vane ind under huden...? Food prepping betyder i al sin enkelhed at forberede mad – helt eller delvist – så du hurtigt kan lave et sundt, nærende og smukt måltid. Det fantastiske ved food prepping er, at du kun behøver investere en forholdsvis lille mængde energi – og den kommer til gengæld minimum trefold tilbage.

Vi har skrevet en gratis ebog til dig, som lærer dig at preppe ingredienser og kombinere dem til hele måltider. Det giver dig nemlig større fleksibilitet til at kombinere på kryds og tværs – alt efter hvad du føler, du har behov for at spise. Bogen er en guide – og vi udfordrer dig hermed til at bruge din kreativitet til at finde nye måder at kombinere og ’preppe’.

Del gerne dine erfaringer, opdagelser og ideer med #foodprepper, så alle vi andre også kan blive inspireret til nye ting, der er velegnede til prepping. Vi håber, du har lyst til at prøve det af - og inden du ser dig om, er food prepping en naturlig del af din hverdag, som du kan glæde dig over at drage fordel af resten af dit liv. Husk, at det vi investerer energi i at lære i dag, kan vi bruge resten af livet. Det synes vi, er en skøn og meget inspirerende tanke.