The Green Goddess Salat
Umuligt at hedde Green Goddess uden at lave sin egen Green Goddess salat - en trend, der ruller på sociale medier - og vi ville ønske, det var os, der havde fået det til at gå viralt ;-)
Det skal du bruge
GRØNTSAGER
1 lille hoved spidskål
1 stk. agurk
½ bundt purløg
2-3 stængler forårsløg
GRØN CASHEW DRESSING
60 g. cashewnødder
40 g. frisk spinat
30 g. frisk basilikum
½ bundt purløg
2 fed hvidløg
1 lille skalotteløg (eller 1 stk. forårsløg)
1 spsk. kapers
40 g. parmesan
1 stk. citron, skallen + saften
1 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. olivenolie
1 tsk. flagesalt
½ dl. koldt vand
Sådan gør du
FORBERED: Kom cashewnødderne i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå i blød 10 min. og dræn dem herefter for vand.
GRØNTSAGER: Snit kålen fint, gerne i små firkanter. Kom i en stor skål. Skær agurk i små tern, forårsløg i tynde skiver og hak dild fint. Kom alt i skålen med spidskål.
CASHEW DRESSING: I en god blender, hæld alle ingredienser til dressingen og blend indtil du har en helt cremet og smuk grøn dressing. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere hvidvinseddike for syre.
SAMLING AF SALAT: Hæld dressingen over dine grøntsager og vend godt rundt, indtil alt er fordelt. Lad gerne trække 1-2 timer på køl. Nyd som tilbehør, i sandwich eller haps med tortillachips.