Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

The Green Goddess Salat

Grønne Retter

The Green Goddess Salat

The Green Goddess Salat

Det er umuligt at hedde Green Goddess uden at lave sin egen version af "The Green Goddess Salad".

Den grønne salat med grøn dressing er en trend, der ruller på sociale medier, og vi ville ønske, det var os, der havde fået det til at gå viralt!

Det skal du bruge

GRØNTSAGER
1 lille hoved spidskål
1 stk. agurk
½ bundt purløg
2-3 stængler forårsløg

GRØN CASHEW DRESSING
60 g. cashewnødder
40 g. frisk spinat
30 g. frisk basilikum
½ bundt purløg
2 fed hvidløg
1 lille skalotteløg (eller 1 stk. forårsløg)
1 spsk. kapers
40 g. parmesan
1 stk. citron, skallen + saften
1 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. olivenolie
1 tsk. flagesalt
½ dl. koldt vand

Sådan gør du

FORBERED: Kom cashewnødderne i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå i blød 10 min. og dræn dem herefter for vand.

GRØNTSAGER: Snit kålen fint, gerne i små firkanter. Kom i en stor skål. Skær agurk i små tern, forårsløg i tynde skiver og hak dild fint. Kom alt i skålen med spidskål.

CASHEW DRESSING: I en god blender, hæld alle ingredienser til dressingen og blend indtil du har en helt cremet og smuk grøn dressing. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere hvidvinseddike for syre.

SAMLING AF SALAT: Hæld dressingen over dine grøntsager og vend godt rundt, indtil alt er fordelt. Lad gerne trække 1-2 timer på køl. Nyd som tilbehør, i sandwich eller haps med tortillachips.