Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant JuiceVital Instant Juice
Vital Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Rødkålssalat med valnødder

Grønne Retter

Rødkålssalat med valnødder

Rødkålsalat med valnødder

Sprød rødkålssalat med æble, valnødder og syltede rødløg. Denne salat er frisk, farverig og fyldt med smag.

Perfekt til julebordet eller som et sundt og lækkert tilbehør til enhver festlig middag. Opskriften er til 4 personer.

Det skal du bruge

  • 1/2 lille rødkål
  • 1 lille håndfuld persille
  • 1 dl. syltede rødløg
  • 1 æble
  • 1 håndfuld valnødder
  • Saften fra 1 appelsin

Sådan gør du

  1. Snit kålen fint og pres appelsinsaft ud over. Brug derefter begge hænder til at massere kålen.

  2. Hak persille og æble groft og drys det udover kålen sammen med valnødder og syltede rødløg.