Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Bagt grøntssagssuppe med ristede kikærter

Grønne Retter

Bagt grøntssagssuppe med ristede kikærter

Bagt grøntssagssuppe med ristede kikærter

Måske har du set denne 'suppe-trend', hvor man bager ingredienserne først for derefter at blende dem. Det er super lækkert og giver suppen en masse god smag!

Ingredienser

1 stk. hokkaido
2 stk. rødløg
1 hoved hvidløg
2 røde peberfrugter
4 store tomater
3 spsk. olivenolie
1 tsk. røget paprika
1 tsk. paprika
1 tsk. oregano
1 tsk. spidskommen
½ tsk. chiliflager
3 dl. grøntsagsbouillon
3 dl. madfløde eller kokosmælk
2-3 spsk. æblecidereddike
Salt, peber

For ekstra protein
Evt. 2 scoop Pure Power planteprotein

Ristede kikærter

1 dåse kikærter
1 spsk. olivenolie
½ tsk. røget paprika
½ tsk. spidskommen

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft og beklæd bageplade med bagepapir.

Vask græskar, skær halvt over, udhul og skær herefter i kvarte. Kom på bageplade. Skræl løg og skær i halve og skær toppen af et helt hvidløg med skrællen siddende på. Udhul og skær peberfrugter halvt over, skær tomater i halve og kom alt på bagepladen. Drizzle med olie samt krydderier og kom folie over. Bag først ca. 1 time i ovnen med folie på og tag det derefter af og giv grøntsagerne ca. 10-15 min til de er let karamelliseret og har en let roast.

Imens klargør ristede kikærter ved samme ovnvarme (se længere nede).

Når grøntsagerne er klar, kommer de i en powerblender, husk at få olie og krydderier med. Pres hvidløg ud af skrællen og kom i blenderen. Tilføj bouillon, fløde, æblecidereddike samt rigelig salt og peber. Blend indtil cremet og lækker.

Smag til med salt, peber og evt. lidt æblecidereddike for yderligere syre. Kom i gryde og varm suppen igennem.

Server med ristede kikærter, saltede mandler og frisk koriander.

Ristede kikærter 

Dræn kikærter og skyl dem godt i sigte. Kom i skål og vend med olie samt krydderier.

Kom på bageplade og rist dem i ovnen ca. 30 min. indtil de er sprøde og lækre. (Vend gerne 1 gang undervejs).