Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Karrysuppe med kokosmælk, chili og kylling

Grønne Retter

Karrysuppe med kokosmælk, chili og kylling

Karrysuppe med kokosmælk, chili og kylling

Karrysuppe med kokos og chili smager lækkert. Prøv denne lette og meget hurtige udgave med kylling, forårsløg og rød peber.

PS! På billedet der suppen blendet. Den er også lækker 'u-blendet' ;-)

Til 2 -4 personer

Det skal du bruge

1 - 2 tsk gul karrypasta eller alm. karry
1 dåse kokosmælk
1 spsk. kokosolie
4 dl. bouillon
1 bundt forårsløg
1 lille rød peber
1 lille frisk chili - fintsnittet
280 g. kylling inderfilet eller kød og bouillon fra en 1/2 kogt kylling
saften fra 1/2 citron
evt. 2 spsk. fiskesauce

Sådan gør du

Varm olien og tilsæt karry. Spæd op med kokosmælk og bouillon (og evt. kogevandet fra kyllingen). Bring i kog og lad det koge ca. 5 minutter. Kom de snittede grønsager i. Lad suppen simre i 5 minutter og blend den glat. Kom herefter kyllingen i og lad koge endnu 5 minutter.
Smag til med citron, fiskesauce, salt og peber.

Du kan også undlade at blende suppen.

Server med brune ris eller brød.

PS: Lav en vegansk udgave af suppen ved blot at udelade kyllingen.