Karrysuppe med kokosmælk, chili og kylling

Karrysuppe med kokos og chili smager lækkert. Prøv denne lette og meget hurtige udgave med kylling, forårsløg og rød peber.

PS! På billedet der suppen blendet. Den er også lækker 'u-blendet' ;-)

Til 2 -4 personer

Det skal du bruge

1 - 2 tsk gul karrypasta eller alm. karry
1 dåse kokosmælk
1 spsk. kokosolie
4 dl. bouillon - gerne Herbamare
1 bundt forårsløg
1 lille rød peber
1 lille frisk chili - fintsnittet
280 g. kylling inderfilet eller kød og boullion fra en 1/2 kogt kylling
saften fra 1/2 citron
evt. 2 spsk. fiskesauce

Sådan gør du

Varm olien og tilsæt karry. Spæd op med kokosmælk og bouillon (og evt. kogevandet fra kyllingen). Bring i kog og lad det koge ca. 5 minutter. Kom de snittede grønsager i. Lad suppen simre i 5 minutter og blend den glat. Kom herefter kyllingen i og lad koge endnu 5 minutter.
Smag til med citron, fiskesauce, salt og peber.

Du kan også undlade at blende suppen.

Server med brune ris eller brød.

PS: Lav en vegansk udgave af suppen ved blot at udelade kyllingen.