Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Selleri steak

Grønne Retter

Selleri steak

Bagte knoldselleriskiver med urter og kapers

Knoldselleri bliver tit skældt ud for at være besværlig og kedelig i smagen. Men bagt selleri i skiver tilberedt på den rigtige måde og med de rigtige urter til, så får den virkelig god smage og crunch. Og så er den billig! 

Det skal du bruge:

1 knoldselleri 
1 stor håndfuld urter, fx persille og purløg
1/2 dl kapers
Olivenolie til pensling og urter
Evt 1 fed hvidløg
Salt og peber

Sådan gør du:

Rengør og skræl knoldselleri og skær den i 1 cm skiver. Snit evt tern i skiverne og pensl med olie og læg dem på en bageplade. Bag dem ved 160-180 grader i ca. 1 time.

Hak urterne groft og bland dem i lidt olivenolie. Læg urterne på de bagte skiver og drys med kapers.

Salt og peber efter behov.