Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Plantebøffer med bønner

Plantebøffer med bønner

Disse plantebøffer er med valgfrie bønner, fx kidneybønner eller kikærter. Bøfferne egner sig perfekt til en 'svedig' vegetarburger!

Det skal du bruge

(12-15 bøffer)
200 g kogte kikærter eller kidneybønner bønner (evt. øko fra karton)
4 søde kartofler
4 store gulerødder
1-2 alm kartoffel
1 dl glutenfri mel eller havregryn (fine)
3 spsk. soja
2-3 spsk. tomatpuré
2 løg
3 fed hvidløg
Evt. 2 tsk røget paprika eller anden krydderi
3 spsk. olivenolie
Salt og peber


Sådan gør du

Kør de kogte bønner i foodprocessoren med 3 spsk. olivenolie til de bliver en glat ‘dej’. Bland finthakket løg og hvidløg og de helt fintrevne kartofler og gulerødder i ‘dejen’ - husk at presse væsken ud først.
Tilsæt mel, soja, tomatpuré, salt og peber og rør sammen til en ‘fars’. Steg ‘bøfferne’ ved middel varme.

Brug bøfferne fx i en burger, pitabrød eller lign., hvor de egner sig perfekt.