Quinoa deller med urter

Savner du opskriften på 'plante deller' med masser af smag og god konsistens? Så prøv disse lavet på quinoa. De smager skønt!
Det skal du bruge
12-15 stk. deller
2 dl hvid ukogt quinoa
1 stor håndfuld hakkede krydderurter, fx korriander
3 æg
1/2 reven squash - pres væsken ud
1 dl grøntsagsboullion
1 dl fine havregryn
Evt 2-3 spsk græskarkerne-protein (for protein og samling på 'dejen')
1 dl vand eller plantemælk
3 spsk reven parmasan eller gærflager
salt og peber
Sådan gør du
Kog quinoaen i 4 dl vand. Lad dem køle lidt. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør til 'farsen' er godt samlet. Form 'dellerne' som ønsket og steg dem på panden til de er sprøde og har taget lidt farve.
Server fx med en lækker frisk dip eller lign.