Delikat fennikelsuppe
Den supper smager som en drøm! Uanset om du kan lide fennikel eller ej, er jeg overbevist om, at du vil elske denne fløjsbløde suppe.
Det skal du skal bruge
2 fennikel - gem toppen til pynt
400 g kartofler
100 g løg
3 fed hvidløg
2 tsk ingefær
2 tsk stødt korriander
8 dl grøntsagsboullion
1,5 dl madfløde eller kokosmælk
1/2 citron
salt og peber
lidt kokosolie
Sådan gør du
Hak løg, hvidløg og ingefær fint og svits dem i en gryde. Tilsæt hakkede fennikel og kartofler og tilsæt herefter grøntsagsboullion.
Lad simre i 15-20 minutter, eller sæt suppen i en høkasse efter 5 minutter.
Tilsæt madfløde og blend herefter suppen helt glat. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Server med ristede frø og kerner, fintsnittet forårsløg, croutoner eller lign.
Pynt evt. med de fine toppe fra fennikel.